Fortuna a luat patru jucători de la Dinamo!

Fortuna** a luat patru jucători de la Dinamo!

O parte dintre jucătorii de la Fortuna Poiana Câmpina încep astăzi activitatea cu… vizita medicală! Este vorba despre jucătorii noi, transferați în această iarnă, urmând ca, de mâine, să se intre în programul de antrenamente, direct primul stagiu centralizat al iernii, la Complexul Olimpic de la Izvorani, unde la ora 15,30 are loc primul antrenament.

Lista fotbaliștilor care, astăzi, se vor prezenta la vizita medicală îi cuprinde pe atacantul Mircescu (FC Zagon), precum și pe cei patru jucători transferați, chiar ieri, de la Dinamo II – portarul Andrei Manyur (20 de ani), mijlocașul central Ionuț Jugaru (19 ani), atacantul Mamadou Camarra (22 de ani) și mijlocașul dreapta Andrei Cazacu (21 de ani).

„Am luat patru jucători de la Dinamo 2, este posibil să mai facem achiziții, cert este că vrem ca lotul care intră în cantonament la Izvorani să fie, 99%, definitivat, urmând ca apoi, în Turcia, să mergem exact cu jucătorii pe care ne vom baza în retur. Mai sunt câteva zeci de ore în care pot apărea surprize” – anunță președintele Virgil Munteanu.

Astăzi, vor efectua vizita medicală doar noii veniți, urmând ca restul fotbaliștilor să facă același lucru după stagiul din Turcia.

Reunire la Conpet

În ciuda unor probleme financiare apărute în ultima perioadă, Conpet Ploiești își va relua astăzi activitatea, pregătirea returului urmând să se facă după „coordonatele” stabilite de Florin Pârvu, în funcție de bugetul avut la dispoziție. Marele avantaj faptul că există posibilități de pregătire și cantonament centralizat la un nivel foarte bun, la baza proprie de la Strejnic, dar, este clar, „provocarea” o reprezintă noua restructurare a lotului, fără a afecta obiectivul de menținere în Liga a III-a, „fără emoții”.

După ședința din această dimineață, care va avea loc la Strejnic, se vor stabili și primele măsuri legate de efectivul de jucători, program, desfășurarea ulterioară a antrenamentelor, problemele de la echipa din Strejnic având șanse de rezolvare, însă.

Articol scris de Marian DIMA

Pe aceeași temă