Foresta mai legitimează și români! Florin Cordoș a semnat cu echipa suceveană

Foresta mai legitimează și români!** Florin Cordoș a semnat cu echipa suceveană

După ce de la începutul sezonului și până acum s-au confruntat cu problema lipsei de efectiv, mai nou, oficialii Forestei au mari bătăi de cap din cauza accidentărilor. După mijlocașul Vasile Dănilă, aflat în recuperare de mai mult timp, alți trei fotbaliști au devenit indisponibili după partida din runda precedentă, cu AFC Hermannstadt, este vorba de închizătorul Charles Acolatse, fundașul stânga Alexandru Belevschi și stoperul Daniel Pappoe.

În condițiile în care italianul Alessandro Masella este suspendat, sucevenii rămăseseră fără soluții viabile în centrul apărării pentru meciul de sâmbătă, cu CS Balotești.

Astfel, conducerea Forestei s-a mișcat însă prompt pe piața transferurilor, reușind ieri legitimarea lui Florin Cordoș. În vârstă de 23 de ani, Cordoș a început fotbalul la Universitatea Cluj, având în CV formații precum Arieșul Turda, FC Brașov și Luceafărul Oradea. Ultima dată a fost la noul „U” Cluj, care acum e în Liga 3, însă a fost îndepărtat rapid de managerul Ioan Ovidiu Sabău.

Acesta a efectuat deja trei antrenamente pe Areni și are șanse mari să debuteze ca titular în tricoul Forestei chiar sâmbătă, când la Suceava vine CS Balotești. Cu o victorie în fața ilfovenilor, Foresta va scăpa de ultima poziție din campionat.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: Gazeta SV

Pe aceeași temă