Foresta a testat patru fotbaliști tineri în jocul test de pe Areni

Foresta a testat patru fotbaliști tineri în jocul test de pe Areni

În locul amicalului cu Sepsi Sfântu Gheorghe, care ar fi trebuit să se dispute pe teren neutru, la Târgu Ocna, antrenorul Adrian Iencsi a organizat ieri dimineață un meci școală pe Areni, la care au luat parte toți componenții echipei Foresta. Chiar dacă s-a jucat pe temperaturi foarte ridicate, jocul a fost unul alert, cu multe faze de poartă.

La final, echipa Verde, care început meciul în alcătuirea Niga (Tomșa) – Petresc, Lung, Burcă, Drugă – Creciunesc, Mutu, Avram, Dănilă – Matei, Rusu, s-a impus clar în duelul cu trupa Roșie, alcătuită din Hânțescu – Bălan, Turda, Ferariu, Semeghin – Cerlincă, Stănescu, Căinari, Corniciuc – Bujor, Sumanariu.

Pe lângă jucătorii de care s-a tot vorbit în această perioadă, în meciul test de ieri au mai evoluat doi tineri fotbaliști aduși de la Sighetu Marmației, este vorba de portarul Ionuț Tomșa și fundașul central Grigore Turda, dar și doi juniori de la Liceul cu Program Sportiv Suceava, mijlocașul Cosmin Corniciuc și atacantul Ruben Sumanariu.

Gruparea Foresta se va antrena pe stadionul Areni în ultimele două zile, urmând ca sâmbătă, cu începere de la ora 11:00, să dispute pe teren propriu ultimul meci de pregătire din intersezon, în compania grupării de Liga a III-a Aerostar Bacău.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă