Foresta a renunțat la Bujor, însă i-a găsit deja înlocuitor. Popovici: „Am mai lucrat la Bacău. Îl aștept luni la pregătiri”

După Marius Matei și Răzvan Avram, Vlad Bujor este al treilea jucător la care renunță în retur Foresta Suceava. Atacantul de 27 de ani, venit în vară liber de contract de la FC Botoșani, a evoluat în prima parte a sezonului pentru Foresta doar 473 de minute, cu toate că a jucat în 17 meciuri, însă a avut lipici la gol, înscriind de patru ori.

Antrenorul Cristian Popovici i-a găsit deja înlocuitor, Cătălin Vraciu (27 ani) fiind prima achiziție din această iarnă. Atacantul care tocmai s-a despărțit de echipei din Liga 1 ACS Poli Timișoara va lucra din nou cu Popovici, ultima dată aceștia colaborând la SC Bacău.

„Eu mi l-am dorit pe Vraciu. Este un jucător cu care am mai lucrat la Bacău. Și-a reziliat contractul cu Poli Timișoara și îl aștept luni la pregătiri. Am renunțat la doi jucători, Matei și Avram, acum am renunțat și la Vlad Bujor, dar îmi doresc să fac un nucleu bun de opt – nouă jucători, pe care, din vară, să-l completăm cu alți trei – patru”, a declarat Cristi Popovici la radio Sport Total FM.

Vraciu, transferat în vară de ACS Poli, nu a primit prea multe șanse la echipa din Liga 1, în prima parte a sezonului bifând doar 210 minute în 5 meciuri. Sezonul trecut, la SC Bacău, jucătorul originar din Bacău, a înscris de 20 de ori.

Foresta Suceava își va relua pregătirile pe 16 ianurie, de la ora 14:00, la stadionul Areni, după ce și-a amânat reunirea cu cinci zile. Echipa de pe locul 9 din Liga 2 are programat și un cantonament de zece zile, începând cu 24 ianuarie, la Câmpulung Moldovenesc.

Pe aceeași temă