Foresta a pus ochii pe doi juniori de la LPS Suceava, unul dintre ei fiind fratele unui jucător din Liga 1

Foresta a pus ochii pe doi juniori de la LPS Suceava,** unul dintre ei fiind fratele unui jucător din Liga 1

Fotbaliștii Forestei, care au reluat antrenamentele la începutul acestei săptămâni, se vor pregăti în localitate până pe data de 24 ianuarie, când este stabilită plecarea în cantonamentul montan de la Câmpulung Moldovenesc. Ușor, ușor, tehnicianul Cristi Popovici începe să crească ritmul și intensitatea antrenamentelor, pentru astăzi și mâine fiind programate câte două ședințe de pregătire.

În stagiul de pregătire centralizată se va pune accent în special pe acumulările fizice, Popovici fiind recunoscut ca un antrenor care acordă o atenție specială acestui aspect. După venirea de la munte, care se va produce pe data de 4 februarie, sucevenii vor intra într-o altă etapă a pregătirii de iarnă, când se va insista pe antrenamentele cu conținut predominant tehnico-tactic. Nu vor lipsi însă din meniu nici meciurile amicale.

„Nu am stabilit niciun joc test până la această oră. Suntem în negocieri avansate cu cei de la Sepsi Sfântu Gheorghe, pentru o partidă care ar urma să aibă loc pe data de 15 februarie, pe teren neutru, la Piatra Neamț. Restul adversarilor îi vom alege din rândul echipelor de Liga a 3-a din zonă, precum Aerostar Bacău, Știința Miroslava, CSM Roman sau CSM Pașcani, însă luăm în calcul și dueluri cu formațiile fruntașe din Liga a IV-a suceveană”, a declarat organizatorul de competiții al Forestei, Neculai Grosu.

În altă ordine de idei, marți s-au antrenat pentru prima dată sub comanda lui Cristi Popovici doi tineri de perspectivă proveniți de la LPS Suceava, de la grupa de juniori pregătită de Ovidiu Murariu, este vorba de fundașul lateral Mugur Alin Florescu și de mijlocașul central Cosmin Buziuc, acesta din urmă fiind fratele mai mic al atacantului celor de la Gaz Metan Mediaș, Alexandru Buziuc.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

 

Pe aceeași temă