Foresta a legitimat încă doi jucători, un portar și un fundaș. Sucevenii continuă negocierile pentru noi achiziții pe ultima sută de metri

Foresta a legitimat încă doi jucători, un portar și un fundaș.** Sucevenii continuă negocierile pentru noi achiziții pe ultima sută de metri

Astăzi, în ultima zi a perioadei de transferuri, Foresta și-a completat lotul cu doi jucători noi. Primul dintre ei este Ricardo Costinel Filip, un portar în vârstă de 20 de ani, care s-a aflat până în vara anului trecut în lotul celor de la ASU Politehnica Timișoara. Ultima dată a apărat la echipa de Liga 3 AFC Odorheiu Secuiesc.

De la începutul acestei săptămâni va lucra sub comanda antrenorului Florentin Petre și fundașul central Emanuel Vlad Opriș, 21 de ani, care aparține de Juventus București, în prima parte a evoluat la CS Balotești, iar în ultima perioadă a dat teste la UTA Arad, însă nu a fost păstrat.

În urmă cu trei zile, vineri, Foresta oficializase transferurile altor cinci fotbaliști. Printre jucătorii care au semnat contracte de joc cu gruparea suceveană la sfârșitul săptămânii trecute se află Loic Kharoubi, Moussa Konate, Ivan Georgiev Makriev, Oleg Lupușor și Mihai Mușea.

Negocierile pentru un eventual transfer pe Areni continuă și astăzi cu fundașul central sucevean Paul Mateciuc și cu fundașul stânga moldovean Mihai Negură, lotul mai putând fi completat cu o serie de fotbaliști tineri, testați în ultima perioadă de antrenorul Florentin Petre, precum Andrei Netea și Robert Martin, jucători crescuți de Liceul cu Program Sportiv, dar legitimați ultima oară la Șomuz Fălticeni, Florin Negură și Cristian Gulei de la LPS Suceava, sau atacantul Nedelcu, de la Ceahlăul Piatra Neamț.

Efectivul de jucători al Forestei a suferit transformări serioase în intersezon. Dintre fotbaliștii care au dus greul în sezonul de toamnă se mai află în prezent la echipă portarul Răzvan Began, fundașii Wilhem Renquin și Pavel Secrier, mijlocașii Vlad Stănescu și Andrei Cerlincă, atacanții Marius Matei și Edgar Movsisyan, alături de mijlocașul Vasile Dănilă, care a fost mai mult accidentat în sezonul de toamnă, și de juniorii Oloeriu Onofraș, Robert Bosânceanu, Cosmin Coroamă sau Ruben Sumanariu, și ei cu prezențe constante în echipă în turul campionatului.

Gruparea suceveană s-a despărțit în pauza de iarnă de Charles Acolatse, Issa Diallo, Alessandro Masella, Daniel Pappoe, Alexandru Belevschi, Dali Amar Belkacem, Eridson sau Boumina Naofal.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă