Foresta a început curățenia după ce a retrogradat matematic. Sucevenii s-au despărțit de cinci jucători, printre care și golgheterul, dar și de directorul sportiv

Foresta a început curățenia după ce a retrogradat matematic.** Sucevenii s-au despărțit de cinci jucători, printre care și golgheterul, dar și de directorul sportiv

Retrogradată în Liga a 3-a cu două etape înainte de încheierea sezonului, Foresta a început curățenia în lot printre puținii jucătorii pe care îi mai avea și a decis să reziliere mai multe contracte în aceste zile. Cinci fotbaliști sunt deja istorie la echipa suceveană antrenată de Florentin Petre, dar și din stafful administrativ a a avut loc o plecare.

„Am hotărât să reziliem contractele jucătorilor Răzvan Began, Marius Matei, Vlad Opriș, Mihai Mușea și Ivan Makriev. Ei oricum aveau înțelegeri cu gruparea suceveană până la finalul sezonului și în situația de față nu avea rost să-i mai ținem două săptămâni. Vom încheia campionatul cu fotbaliștii care au mai rămas și cu juniorii, urmând ca la vară să ne organizăm astfel încât să avem un parcurs reușit în Liga a 3-a. De asemenea, am hotărât să renunțăm la serviciile directorului sportiv Dumitru Moldovan. În zilele următoare, prioritatea noastră este să ajungem la un acord cu antrenorul principal Florentin Petre pentru prelungirea contractului”, a declarat, citat de Monitorul de Suceava, președintele Forestei, Andrei Ciutac.

Florentin Petre declara după jocul cu Știința Miroslava că este dispus să continue la Suceava și în Liga 3, însă în anumite condiții. Dinamovistul vrea stabilitate financiară, un lot din care poate alege cel mai bun „11” și un staff administrativ.

Foresta Suceava e a treia echipă care retrogradează matematic în acest sezon din Liga 3, dintr-un total de cinci, celelalte două fiind ASA Târgu Mureș, retrasă, și Olimpia Satu Mare, exclusă, ambele fiind desființate. Trupa antrenată de Florentin Petre nu mai poate prinde din urmă Pandurii în ultimele două etapă ale campionatului, fiindcă gorjenii vor câștiga în weekendul următor trei puncte la „masa verde”. În ultimele două etape, Foresta mai are meciuri cu Sportul Snagov (acasă, pe 26 mai) și Luceafărul Oradea (deplasare, pe 1 iunie) apoi pică în Liga 3.

Răzvan Began, portar, 21 de ani, a evoluat în acest sezon în 28 de meciuri pentru Foresta.
Marius Matei, atacant, 34 de ani, e golgheterul echipei. În 22 de jocuri a înscris 13 goluri.
Vlad Opriș, fundaș, 21 de ani, a jucat în 13 meciuri și a înscris 1 gol.
Mihai Mușea, fundaș, 24 de ani, a prins 9 jocuri în tricoul sucevenilor.
Ivan Makriev, fundaș, 21 de ani. Bulgarul a apucat să joace în doar 5 meciuri pentru Foresta.

Pe aceeași temă