Florin Plămadă a atras atenția Deltei Tulcea!

Florin Plămadă** a atras atenția Deltei Tulcea!

La cei doar 20 de ani ai săi, fundașul central Florin Plămadă a fost unul din cei mai buni fotbaliști ai Rapidului în prima parte a sezonului Ligii a II-a. Ca urmare a acestor prestații, era de așteptat ca ofertele pe numele lui Plămadă să curgă în această iarnă. Numai că oficialii Rapidului susțin contrariul.

„O singură echipă s-a interesat de situația lui Florin, este vorba de Delta Tulcea, însă a fost doar o discuție de principiu, nu s-a înaintat nici o ofertă. În ce ne privește, nu ne-am pune de-a curmezișul carierei jucătorului în eventualitatea unei oferte pe măsură. Din punctul meu de vedere, Florin a demonstrat în turul campionatului că poate face față rigorilor eșalonului al doilea și nu numai. A arătat prestanță, constanță, valorificându-și la maxim calitățile fizice de care dispune”, a declarat antrenorul principal al Rapidului, Ovidiu Murariu.

Pe când avea doar 17 ani și cocheta cu lotul național de juniori, Florin Plămadă a fost transferat de Vivi Răchită la Petrolul Ploiești, însă cei de acolo n-au avut răbdare cu el, așa că a fost nevoit să revină la Rapid după doar câteva luni.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Pe aceeași temă