Florin Matache nu știe dacă rămâne la Flacăra: „Cu mine sau fără mine, Horezu va merge în sus. Județul Vâlcea suferă la capitolul fotbal”

Florin Matache nu știe dacă rămâne la Flacăra:**

După ce Flacăra Horezu a avut un sezon foarte bun la prima prezență în Liga 3, terminând pe locul 3 în Seria a 3-a, sub campioana Turris Oltul Turnu Măgurele și U Craiova 1948 SA, portarul și totodată antrenorul secund al echipei, Florin Matache (36 ani), așteaptă să vadă unde își va continua activitatea din toamnă.

„A fost o muncă bună, în folosul comunității, aștept să văd ce se va întâmpla în continuare, președintele clubului, profesorul Grigorescu nu m-a anunțat nimic. Aștept și eu o ofertă concretă și de acolo se poate porni o discuție. Dacă s-a muncit bine, înseamnă că putem continua, dacă nu am făcut lucrurile bine, înseamnă că va veni altcineva care va face lucruri și mai bune. Cert este că domnul primar Nicolae Sărdărescu își dorește performanță, cu mine sau fără mine echipa va merge în sus. Horezu și suporterii ei merită o echipă bună, mai ales că județul Vâlcea suferă la capitolul fotbal”, a declarat Florin Matache.

„Eroul de la Liberec” s-a axat mai mult în ultimul sezon pe munca de antrenor, lăsând locul între buturi tânărului junior Robert Popa (17 ani), component al naționalei de juniori la vârsta sa.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă