Florentin Petre merge pe experimente la Dacia Unirea! Noua achiziție este un portar american care ultima dată a apărat în Mongolia

Florentin Petre merge pe experimente la Dacia Unirea!** Noua achiziție este un portar american care ultima dată a apărat în Mongolia

În anul în care Dacia Unirea Brăila va sărbători Centenarul, echipă antrenată de Florentin Petre merge pe experimente în încercarea disperată de a se salva de la retrogradarea în Liga 3. Ultima achiziție a formației de la malul Dunării este un portar american.

Aproape toți jucătorii care au evoluat în prima parte a sezonului și au pus Brăila pe penultimul loc în Liga 2 au plecat. În schimbul lor, pentru a avea ce antrena în această iarnă, Florentin Petre a adus mulți juniori din cadrul clubului. La capitolul achiziții, fără bani și cu posibilitatea ca activitatea clubului să se poată opri oricând, Dacia Unirea s-a mișcat la fel de greu. Până acum a făcut șase transferuri.

De marți, lui Jean Prunescu (29 de ani, fundaș, împrumut de la Petrolul), Alex Sahru (21 de ani, mijlocaș, ex Aerostar), Mihai Mușea (25 de ani, fundaș, ex AFC Odorheiu Secuiesc), Iulian Moldoveanu (19 ani, portar, ex SR Brașov) și Alexandru Izmană (22 de ani, mijlocaș, ex CSM Școlar Reșița) li s-a alăturat și un portar american.

Austin Rogers are 23 de ani, este originar din Portland, Statele Unite, iar ultima dată a evoluat la Ulaanbaatar City, o echipă din prima ligă a Mongoliei. În sezonul 2015-2016 a avut o altă experiență europeană, la Besa Kavajë, o formație din liga a doua a Albaniei, acolo unde a apărat în 11 meciuri.

Pe aceeași temă