Flacăra a luat Pistol ul Devei

16 Feb. 2012, 13:58 Bursa transferurilor
Flacăra a luat Pistol**ul Devei

Flacăra Făget, locul 11 în C5, continuă să dea lovituri spectaculoase pe piața transferurilor. După ce l-au dat pe Sg. Popovici la Vaslui, timișenii au reușit să mai convingă un jucător de Liga a II-a să coboare o treaptă, e vorba de Victor Pistol (FOTO, în portocaliu), unul dintre cei mai talentați fundași din seria vestică.

Vali Furdean nu va rămâne singurul ex-devean la Făget. Fundașul Victor Pistol (21 de ani) se pregătește cu formația antrenată de Marius Baciu, tehnicianul îl știe pe tânăr de la Voința Sibiu. „Deocamdată Pistol e cu noi în pregătiri. Ne-am înțeles verbal și cu Zetoun iar în săptămânile următoare vom mai aduce trei jucători. Pentru Abiodun trebuie să ne înțelegem mai întâi cu Reșița și cred că o vom face”, ne-a spus Marian Trăiculescu, președintele lui Flacăra Făget.

Pistol a fost și căpitan al Mureșului, pentru care a jucat și ca junior în Liga a II-a din 2009, a prins totodată și lotul U19 al naționalei. Apărătorul măsoară 1,88 metri și a fost crescut la CSȘ Șoimii și Voința Sibiu. Pe siteul transfermarkt.de Pistol e cotat la 150.000 de euro.

Popovici, o reușită!

Președintele făgețenilor s-a declarat încântat de faptul că echipa sa a reușit să propulseze un fotbalist în Liga I. „Pot să spun că înțelegerea cu Vaslui a fost parafată și de noi și de jucător. Domnul Porumboiu ne-a solicitat să nu facem dezvăluiri legate de contract, ce pot să vă spun e că am mers pe ce era mai bine pentru jucător. Am avut oferte mai bune pe loc, dar în timp cea de la Vaslui poate deveni cea mai bună. Sergiu era încântat că stă la masă cu Adailton și Wesley, i-am spus să se gândească mai departe, la Real Madrid, să nu se automulțumească”, a conchis Trăiculescu. Acesta a spus că lotul pe care se va baza Marius Baciu în retur va fi de 26 de jucători, astfel că între timp antrenorul va decide nouă nume de care Flacăra se va despărți.

Flacăra Făget trebuia să dispute ieri un amical cu Recaș iar azi unul cu Șagul, dar ambele s-au anulat din cauza vremii. Pentru sâmbătă se dorește un amical cu Poli jr. A și o deplasare tot în weekend la Ineu sau Șiria, în funcție de condițiile meteo.

Sursa: Banat Sport

16 Feb. 2012, 13:58 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă