FCM Baia Mare testează doi senegalezi

FCM Baia Mare** testează doi senegalezi

La antrenamentele echipei FC Municipal Baia Mare participa – in aceste zile – doi senegalezi. Der Serigne Khadim joaca pe postul de mijlocas central, iar Niang Papa Moussa pe cel de mijlocas dreapta. Cei doi sunt locuiesc, deocamdata, la Centrul de Refugiati din Somcuta Mare.

Khadim si Moussa au evoluat ultima oara in prima liga din Senegal, in urma cu aproximativ jumatate de an si in Romania se afla de aproximativ doua luni.

Acestia vor efectua, timp de o saptamana, antrenamente cu gruparea de Liga a III-a, iar daca staff-ul tehnic se va declara multumit de calitatile acestora, vor face parte din lot pentru sezonul viitor.

5-1 cu Victoria Apa

În altă ordine de idei, FC Municipal Baia Mare a obtinut a doua victorie consecutiva din seria meciurilor amicale, invingand, pe teren propriu, de gruparea de Liga a IV-a din judetul Satu Mare, Victoria Apa, cu scorul de 5-1 (3-1). Oaspetii au fost cei care au deschis scorul in minutul 11, in urma unei faze fixe, pentru ca baimarenii sa intoarca rezultatul in numai sapte minute, perioada in care au marcat de trei ori.
 
In minutul 35, Ardeleanu a obtinut un penalty, pe care l-a transformat Zoldi. Peste patru minute, Marcu si-a introdus balonul in poarta in urma unui corner executat de Balmos, pentru ca Ardeleanu sa stabileasca scorul la pauza in minutul 42 cu un sut la coltul scurt, deviat si de portar.

In repriza secunda, FC Municipal Baia Mare a mai marcat inca de doua ori. Prima data prin Gherghel (50), care a scapat singur cu portarul. Acelasi Gherghel – in minutul 81 – centreaza, iar Szentlaszloi inchide tabela.

In acest meci au evoluat si cei doi senegalezi aflati in probe la FCM Baia Mare, o decizie in privinta lor urmand sa fie luata in cursul acestei saptamani.

FC Municipal Baia Mare
• Prima repriza: Danciu – Mateas, Toma, Lazar, Gherman – Khadim, Zoldi, Balmos, Raduneata – Iatu (40 Pomean), Ardeleanu.
• Repriza a doua: Danciu (61 Iura, 80 Scoarta) – Durus, Ignat, Hotico, Szentlaszloi – Gherghel, Balmos (61 Jamil Lupascu), Moussa, Tarta – Pomean, Ardeleanu (67 Gurza). Antrenori: Dorin Toma si Cristian Bogdan. Director tehnic: Ioan Onciu.

FC Municipal Baia Mare are planificat urmatorul amical pentru miercuri, 7 august, la Crasna, cu FC Zalau, de la ora 10.30.

Sursa: eMaramureș

Pe aceeași temă