FC Voluntari a mai perfectat un transfer: Balauru de la FC Viitorul

FC Voluntari a mai perfectat un transfer:** Balauru de la FC Viitorul

Liderul Seriei I a Ligii 2 a perfectat al patrulea transfer din această iarnă. După sosirile lui Daniel Novac, Marius Matei și Alin Cârstocea, FC Voluntari a bătut palma cu portarul Dragoș Balauru.

Site-ul oficial al grupării ilfovene a anunțat că Balauru a semnat un contract valabil pe 18 luni. În vârstă de 25 de ani, goalkeeperul a evoluat în prima parte a sezonului pentru FC Viitorul, acolo unde a apărat poarta în șase meciuri. În Liga 1, acesta a mai jucat pentru FCM Târgu Mureș și Universitatea Cluj, iar în cariera sa, în primele ligi, a mai trecut pe la FC Snagov și pentru o scurtă perioadă de timp pe la Rapid București.

Portarul se va alătura lui FC Voluntari în cantonamentul de la Izvorani, acolo unde se va pregăti până pe 30 ianuarie. Al doilea cantonament al iernii va avea loc în Turcia, în intervalul 2-14 februarie.

În acest moment, liderul Seriei I are în acest moment patru portari în lot: Paul Botaș, Bogdan Vieru, Vlad Hânțescu și Dragoș Balauru.

Odată cu achiziționarea lui Balauru, FC Voluntari ar putea să-l împrumute pentru șase luni pe Bogdan Vieru la o altă echipă ilfoveană.

Pe aceeași temă