FC Olt testează un camerunez: „Este considerat urmașul lui Eto”o”

25 Jul. 2012, 12:58 Bursa transferurilor
FC Olt testează un camerunez:**

În stagiul pregătirii centralizate al grupării FC Olt Slatina se află de câteva zile un fotbalist de culoare. Olomo Nkodo Leon Basile este un atacant de 21 de ani, component al naționalei de tineret a Camerunului. În vara anului trecut, acesta a dat probe de joc la formația Pandurii Târgu Jiu.

„Nkodo este foarte bine văzut în Camerun, este internațional de tineret și are stofă de golgheter. Este considerat urmașul lui Samuel Eto’o”, declara impresarul Eutin Bojin, cel care l-a adus în România.

Jucătorul de culoare a evoluat, în cele din urmă, în sezonul trecut la gruparea din eșalonul al treilea, FC Cisnădie. Înainte de a ajunge în România, Basile a evoluat la Lausanne de Yaounde în 26 de meciuri, reușind să înscrie 21 de goluri.

A picat amicalul cu CSM Râmnicu Vâlcea

În altă ordine de idei, FC Olt Slatina nu va mai susține amicalul programat cu CSM Râmnicu Vâlcea la revenirea din cantonament.

Gruparea pregătită de Dan Oprescu se întoarce, vineri, din stagiul pregătirii centralizate de la Poiana Brașov, zi în care antrenorul și-ar fi dorit să susțină jocul de pregătire. Oficialii celor de la CSM Râmnicu Vâlcea nu au fost de acord ca amicalul să se dispute mai devreme cu o zi față de data stabilită inițial.

„Amicalul cu Vâlcea nu se va mai disputa pentru că noi am dorit să jucăm vineri, iar ei sâmbătă. Celelalte rămân stabilite, iar printre ele vom încerca să mai perfectăm câteva jocuri pentru că avem un lot numeros. Chiar dacă vor fi meciuri unul după altul, unii vor juca într-o zi, iar alții în cealaltă. Sunt mulți jucători noi, vreau să le dau șansa tuturor să joace cât mai mult”, a declarat antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu.

Pe data de 1 august, FC Olt Slatina are programat meci amical în compania celor de la FC Argeș.

Sursa: Gazeta Nouă

25 Jul. 2012, 12:58 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă