FC Csikszereda a avut 33 de jucători la reunire. Multe noutăți în lotul ciucanilor pregătiți de Valentin Suciu

FK Csikszereda este una dintre echipele care vor evolua în noul sezon al Ligii 2, ediția 2019-2020, și care au început deja pregătirea. Formația din Miercurea Ciuc a susținut, luni, primul antrenament în vederea noului campionat.

Antrenorul Valentin Suciu a avut sub conducere 33 de jucători, dintre care 12 sunt noutăți, veniți în probe. În două săptămâni, lotul va continua să sufere modificări, stafful tehnic urmând să decidă în privința celor care merită să primească o șansă pentru a rămâne în Liga 2.

Dintre noutățile avute la dispoziție de Suciu se numără Romaric Logon (ex AFC Odorheiu Secuiesc), Todor Nikolovski, Szilard Kalman (ex Pecsi), Tamas Retyi (ex Cegled), Szekely Krisztian (ex Unirea Tășnad), Lorand Lang (ex Metalurgistul Cugir), Bonifac Csonka (ex Csakvari) și Marius Telcean.

Bonifac Csonka, un fundaș maghiar de 22 de ani care a mai evoluat la Csikszereda în trecut, sub formă de împrumut de la Academica Puskas, și care ultima dată a jucat în liga secundă din Ungaria, la Csakvari, este în proporție foarte mare prima achiziție a formației din Miercurea Ciuc pentru noul sezon.

La capitolul despărțiri, din vechiul lot nu vor mai continua cu siguranță cu echipa Soufiane Jebari, reîntors în Spania, Arthur Gyorgyi, plecat la Debrecen, și Zsombor Papp. În plus, Barna Antal și Lehel Solymosy dau probe în Sergia și Ungaria, la TSC Topolya, respectiv Komaromban.

Prima perioadă a pregătirii de vară se va desfășura la baza proprie, iar între 1 și 13 iulie o să se efectueze un cantonament la Cheile Grădiștei. Apoi, până la startul campionatului, programat în primul weekend al lunii august, Csikszereda se va pregăti din nou pe plan local. Momentan, un prima amical este stabilit cu Viitorul, pe 27 iunie, la Brașov. 

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto și video: FK Csikszereda

Pe aceeași temă