FC Caransebeș și-a prezentat cele 13 achiziții. Artimon: „Lotul actual poate duce liniștit obiectivul la îndeplinire”

Conducerea clubului FC Caransebeș a organizat, joi, 26 februarie, o conferință de presă în cadrul căreia au fost prezentate achizițiile făcute în intersezon și obiectivele echipei pe termen scurt, dar și în perspectiva ocupării unui loc onorabil la sfârșitul actualei ediții de campionat.

„Până în acest moment – și cred că e destul de greu să se mai modifice ceva -, alături de cei care au rămas în lotul nostru, am reușit să adăugăm 13 jucători în care noi credem, 13 jucători care au fost aduși pentru a ne realiza obiectivul imediat, acela de salvare de la retrogradare, și unul pe termen lung – de ridicare a nivelului jocului și al locului în clasament”, a spus antrenorul Alin Artimon.

Toți cei nou-veniți – Horia Popa (FC Brașov), Alin Roman (CS Metalul Reșița), Florian Pârvu (FC Costuleni – Republica Moldova), Alexandru Boștină (FC Olimpia Satu Mare), Ciprian Dinu (FC Botoșani), Ovidiu Stoianof (CSU Craiova), Adrian Pascal (CS Metalul Reșița), Constantin Stoica (CS Metalul Reșița), Cristian Birăescu (FC Atletic Brad), Marius Tomozei (FC Costuleni – Moldova), George Cotigă (CS Mioveni), Ionuț Stancu (liber de contract), au declarat că se simt bine la Caransebeș și că sunt hotărâți să pună umărul la salvarea echipei de la retrogradare, unii afirmând chiar că și-ar dori să evolueze și în continuare la Caransebeș dacă proiectul pe termen lung al conducerii clubului se dovedește viabil. Printre cei transferați se numără și Alex Birău, de la Poiana Câmpina, însă acesta nu a fost prezent la conferință.

„După cum se vede, toți gândesc la fel, e ceea ce am stabilit împreună chiar din prima zi și chiar mă bucur că declarațiile noilor-veniți seamănă între ele. Atunci când ne-am reunit, în data de 7 ianuarie, înaintea tuturor celorlalte echipe, am căutat să inoculăm, și nouă, staff-ului, și jucătorilor, un lucru clar – suntem o echipă care avem obiectiv, și asta stă înaintea oricărui alt interes personal sau de grup. Faptul că declarațiile au semănat între ele îmi confirmă că, în perioada aceasta lucrurile sunt foarte clare, cel puțin din acest punct de vedere. Sunt convins că alături de ei, în condițiile în care suntem sănătoși, în care avem liniște și ne respectăm fiecare partea lui de obligații, lotul actual de jucători poate duce liniștit obiectivul la îndeplinire, fără a fi nevoie ca o echipă sau alta să se retragă și să punem puncte pe care să nu le câștigăm pe teren. Eu îmi doresc să continue și Câmpina (ulterior, am aflat că echipa și-a anunțat retragerea din campionat – n.r.), și Tărlungeniul, să se răzgândească și Corona Brașov, să avem cât mai multe meciuri, iar cei care nu au crezut în grupul acesta să vadă că ne putem atinge obiectivul pe teren”, a mai spus Alin Artimon.

În etapa a XVI-a a Seriei a II-a a Ligii a II-a, programată sâmbătă, 28 februarie, FC Caransebeș ar fi trebuit să se deplaseze la Poiana Câmpina, însă, din datele pe care le deținem în momentul de față, se pare că această echipă și-a anunțat la FRF retragerea din campionat.

Articol și foto de Adrian CRÂNGANU

Pe aceeași temă