FC Brașov a bătut palma cu doi jucători de la o echipă din Liga 1. „Stegarii” au stabilit prețurile abonamentelor și biletelor pentru sezonul de Liga 2

FC Brașov a bătut palma cu doi jucători de la o echipă din Liga 1.**

Liberi de contract după ce și-au reziliat angajamentele cu FC Voluntari, fundașul Andrei Poverlovici (29 ani) și atacantul Marius Matei (31 ani) și-au găsit repede echipă unde să evolueze în continuare. Cei doi jucători care făcuseră pasul în acest sezon în Liga 1 vor reveni în eșalonul secund pentru a se bate din nou la promovare. Ambii fotbaliști au semnat marți cu FC Brașov.

Poverlovici (foto mic, pe când juca la FC Botoșani) și Matei (foto principal, în alb) au apucat să debuteze pentru FC Voluntari în noul sezon, însă ambii au bifat abia câteva minute, fundașul chiar fiind eliminat la prima sa prezență în tricoul ilfovenilor în Liga 1. Matei a apucat să joace în două meciuri, însă a strâns doar 41 de minute, față de cele 84 ale coechipierului său. Cei doi au ajuns însă la un acord cu FC Brașov, cu care au semnat pe doi ani, și vor lupta din nou pentru promovare.

„Chiar e un lucru bun că am reușit să îi aducem pe Poverlovici și pe Matei. Sunt doi jucători importanți care ne vor ajuta, cu siguranță. Suntem mulțumiți de lotul pe care îl avem și dacă reușim să aducem și un portar, atunci chiar putem spune că am definitivat echipa cu care vom aborda noul sezon”, a spus, citat de Monitorul Expres, Vasile Dochița.

„Cum am mai spus, mă declar mulțumit să avem în echipă, cam 90 la sută, numai jucători care au jucat în Liga I la echipe bune. Cu acest lot obiectivul firesc ar trebui să fie promovarea, acum nu trebuie să ascundem acest lucru. Este clar că toată lumea asta vrea. Nu va fi însă o treabă ușoară, în seria noastră sînt echipe importante care pot pune mari probleme pentru că și-au fixat, cu siguranță, același obiectiv, și când spun asta mă refer la Gaz Metan Mediaș, la Mioveni, la UTA, și cu siguranță mai pot apărea și altele care pot face surprize. Noi trebuie însă să ne vedem de treabă și să facem totul pentru a cîștiga meci de meci, apoi ce va fi…vom vedea”, a concluzionat președintele FC Brașov.

Tot la capitolul achiziții, gruparea de sub Tâmpa a reușit la începutul acestei săptămâni să obțină împrumutul a încă unui jucător de la Academica Gheorghe Hagi. După Ionuț Puțanu, la FC Brașov a ajuns și Ciprian Perju (19 ani), un jucător care poate evolua atât ca fundaș cât și ca mijlocaș stânga.

Toți ar fi trebuit să debuteze miercuri la FC Brașov, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, însă amicalul cu echipa din Liga 3 a fost anulat. Totuși, „stegarii” mai au programat un test pentru această săptămână, sâmbătă, cu Csikszereda Miercurea Ciuc, echipa lui Robert Ilyeș.

Prețurile biletelor și abonamentelor pentru sezonul 2015-2016

În altă ordine de idei, conducerea clubului a anunțat, pe pagina oficială de Facebook, tarifele pentru abonamente (întreg sezonul) și bilete, valabile pe durata campionatului ligii secunde, care va începe la data de 29 august.

Prețuri abonamente:

Tribunele I și II: 70 lei
Sect. S și T: 120 lei
Sect. VIP: 450 lei

Prețuri bilete:

Intrare generală: 5 lei
Sect. S și T: 10 lei
Sect. VIP: 50 lei

Pe aceeași temă