FC Bihor testează un portar de la Bari

02 Feb. 2012, 11:40 Bursa transferurilor
FC Bihor testează** un portar de la Bari

În prima repriză a jocului de la Salonta pe care formația orădeană FC Bihor l-a disputat miercuri, în compania celor de la CS Vladimirescu, în poarta „roș-albaștrilor” s-a aflat un portar italian Mauro Boerchio, venit în probe în această săptămână de la echipa de serie B din campionatul peninsular Bari.

După plecarea lui Pogacsics la Panionios Atena, conducerea și staff-ul tehnic al orădenilor a hotărât să-i creeze concurență pe post goalekeeperului Călin Fildan, achiziționându-l între timp și pe tânărul Avram de la Bistrița.

Mauro Boerchio, în vârstă de 22 de ani și având o înălțime de 1,96 m, a făcut parte în sezonul trecut din lotul celor de la Bari, pe când aceștia evoluau în Serie A, prima ligă italiană, fiind al treilea portar și tocmai de aceea nu a avut ocazia să apere în vreun meci.

El a sosit marți la FC Bihor, iar antrenorii orădeni au vrut să-l vadă la lucru în meciul cu arădenii. Boerchio a fost în teren în primul mitan, însă nu prea a avut ce arăta, atacurile echipei de liga a III-a fiind sterile și nepunându-i probleme serioase. „Cred că a lăsat o impresie destul bună, dar cel mai în măsură să-i aprecieze calitățile este antrenorul cu portarii, Gendur”, a declarat, la finalul jocului, câștigat de orădeni cu scorul de 2-1, antrenorul Stelian Farcău.

În aceste zile este așteptat să sosească la echipa orădeană un alt jucător italian în probe. De această dată este vorba despre un fundaș dreapta.

Sursa: Bihoreanul

02 Feb. 2012, 11:40 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă