FC Bihor se reunește pe 8 ianuarie! Orădenii își anunță atunci antrenorul și noile achiziții

FC Bihor se reunește pe 8 ianuarie!** Orădenii își anunță atunci antrenorul și noile achiziții

După vacanța de iarnă și perioada sărbătorilor, jucătorii echipei FC Bihor vor reveni la antrenamente săptămâna viitoare. Mai exact, reunirea jucătorilor „roș-albaștri” în vederea reluării pregătirilor pentru abordarea returului de campionat va avea loc marți, 8 ianuarie, de la ora 10, la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”.

Cu această ocazie se va cunoaște și noul antrenor principal, dar și jucătorii noi veniți în această iarnă.

Surprizele nu vor mai fi însă atât de mari, deoarece, ieri, liga2.ro a anunțat în exclusivitate primele două transferuri efectuate de orădeni. 

Cristi Bud a fost împrumutat până în vară de la CFR Cluj. Atacantul de 27 de ani a evoluat în tur la Gaz Metan Mediaș, acolo unde a bifat în tur 350 de minute în 9 meciuri, fără a marca. Cel de-al doilea jucător transferat de FC Bihor este Florin Maxim. Fundașul stânga de 32 de ani a venit liber de contract după ce a căzut în dizgrația lui Ilie Stan, antrenor la Concordia Chiajna.

Deasemenea, liga2.ro a anunțat în exclusivitate și principalul favorit la preluarea băncii tehnice după plecarea lui Claudiu Niculescu. Marian Pană, 44 de ani, tehnicianul care a antrenat ultima dată pe CS Mioveni, acolo de unde a fost pus pe liber în vară după retrogradarea argeșenilor în Liga a II-a, este aproape să devină antrenorul principal al orădenilor. În cazul în care nu se va mai ajunge la un acord cu Pană, Alin Minteuan, în tur la Unirea Dej, dar și Erik Lincar, rămas liber după ce și-a reziliat contractul cu Damila Măciuca, ar fi alte două soluții pentru FC Bihor.

Pe aceeași temă