FC Bihor a renunțat la căpitan! Muscă și-a reziliat amiabil contractul

17 Feb. 2012, 17:52 Bursa transferurilor
FC Bihor a renunțat la căpitan!** Muscă și-a reziliat amiabil contractul

După 6 ani petrecuți la FC Bihor, jucătorul Dumitru Muscă se desparte de echipa orădeană. Potrivit unui comunicat al grupării orădene, „clubul FC Bihor și jucătorul Dumitru Muscă au hotărât de comun acord întreruperea contractului dintre cele două părți”.

„Staff-ul tehnic a decis că nu mai contează pe serviciile jucătorului, astfel că am căzut de acord cu Mitică Muscă să reziliem contractul”, a declarat președintele clubului, Țerban Morcan.

„Clubul FC Bihor ține să-i mulțumească jucătorului pentru efortul depus în cei 6 ani petrecuți la club, efort încununat anul trecut cu promovarea pe plan sportiv în Liga I”, se arată în comunicat.

Dumitru Muscă a fost căpitanul echipei orădene în ultimii ani și el nu a fost selecționat de antrenori în lotul deplasat în cantonamentul din Ungaria, de la Debrecen, alături de atacantul Hadăr, venit de la Turda, dar care este accidentat.

Într-o altă ordine de idei, meciul de sâmbătă, cu DVSC Debrecen, al echipei orădene se va disputa de la ora 14, ora României, și nu 11, cum era prevăzut inițial.

Sursa: Bihoreanul

17 Feb. 2012, 17:52 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă