FC Bihor a renunțat la Bojan Malinic

02 Dec. 2011, 15:38 Bursa transferurilor
FC Bihor** a renunțat la Bojan Malinic

După încheierea turului de campionat, conducerea clubului FC Bihor a trecut la analiză. Primul care a avut de suferit este atacantul sârb Bojan Malinic, deoarece clubul a decis să renunțe la serviciile sale.

„Din păcate, Malinic, pe lângă faptul că nu a arătat nimic în campionat când a fost folosit, nu juca mai nimic nici în meciurile amicale și nu puteam să mai continuăm așa”, a declarat președintele FC Bihor, Șerban Morcan.

Acesta a mai precizat că este posibil ca în această iarnă să mai plece unul sau mai mulți jucători, unii pe bază de transfer sau împrumut, pentru care clubul a primit mai multe oferte atât din țară cât și din străinătate, caz în care lotul urmează să fie completat, prin cooptarea altora.

„Chiar dacă nu va mai pleca nimeni, noi tot intenționăm să întărim lotul cu un vârf de atac și cu un fundaș dreapta”, a mai spus Morcan.

În altă ordine de idei, mijlocașul Andrei Sulea, împrumutat în turul campionatului la o echipă olteană din liga a III-a, a revenit în această iarnă la FC Bihor.

Sursa: Bihoreanul
Foto: photochic.ro

02 Dec. 2011, 15:38 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă