FC Bihor a parafat încă 5 transferuri!

FC Bihor** a parafat încă 5 transferuri!

După asocierea cu Luceafărul, conducerea clubului FC Bihor se mișcă repede pe piața transferurilor și a parafat contracte cu încă cinci jucători: Raymond Lukacs, Adrian Hadăr, Cosmin Letan, Ovidiu Bic și Adam Achim. Dacă Lukacs, Hadăr și Bic au semnat pentru un an, Letan și A. Achim au o înțelegere pentru doi ani de zile.

Născut pe 30 mai 1988, Raymond Lukacs este atacant și se reîntoarce la FC Bihor, aici unde a mai evoluat în perioada 2007-2010, când a disputat 58 de jocuri și a înscris 30 de goluri. În 2010 s-a transferat la Astra Ploiești, unde a evoluat de 7 ori în Liga I, marcând și un gol. Între timp el a mai evoluat și la Politehnica Iași.

Adrian Hadăr este născut la 15 august 1989, e tot atacant și are 1,91 m înălțime. Și el se reîntoarce la FC Bihor, unde a evoluat pe perioada parteneriatului cu Liberty, un sezon fiind împrumutat ulterior în Ungaria. Prima dată a venit la FC Bihor de la Turda, unde a fost golgheter.

Cosmin Letan este născut pe 1 martie 1988, este fundaș, măsoară 1,75 m și vine de la Luceafărul, unde a fost un jucător de bază, purtând și banderola de căpitan de echipă.

Ovidiu Bic este născut în 23 februarie 1994, este jucătorul CF Liberty și a evoluat la FC Bihor și în sezoanele anterioare, pe perioada parteneriatului cu Liberty, fiind una dintre tinerele speranțe ale fotbalului bihorean. Postul lui este de mijlocaș.

În fine, Adam Achim este născut pe 13 august 1989, are 1,72 m înălțime și provine tot de la Luceafărul, unde a evoluat fundaș stânga și unde, precum Letan, a fost unul din stâlpii apărării.

Sursa: eBihoreanul

Pe aceeași temă