FC Bihor a legitimat trei jucători. Clubul orădean are și un nou șef al Centrului de Copii și Juniori

FC Bihor a legitimat trei jucători.** Clubul orădean are și un nou șef al Centrului de Copii și Juniori

FC Bihor a legitimat, luni, în ultima zi în care se mai pot face transferuri în România, trei jucători pe care să se bazeze în noul sezon al Ligii 2, anunță orădenii pe site-ul oficial. Mijlocașul Andrei Coroian și atacanții Kevin Trabalka și Adrian Olariu sunt noile achiziții pe care antrenorul Gheorghe Silaghi se poate baza încă din următoarea etapă. În cazul primului jucător, acesta revine la FC Bihor, el activând în ultimele două sezoane în Ungaria.

În probe se mai află și Oproescu, iar în aceste zile va fi rezolvată și legitimarea lui Răzvan Moldovan, un produs al Academiei Mihai Georgescu, cel care vine însă de la Concordia Chiajna.

Zilele trecute, orădenii l-au transferat și pe portarul ucrainean Alexander Nad. Acesta a și debutat în meciul de sâmbătă de la Satu Mare, pierdut cu 1-2. Nad, care este de origine maghiară, a semnat cu FC Bihor pentru o perioadă de un an, cu posibilitatea prelungirii contractului pentru încă un an. Ultima dată a evoluat la Guerla Ujgorod în Ucraina și a venit liber de contract.

Florin Fărcaș, noul șef al Centrului de Copii și Juniori

Altfel, fcbihor.ro anunță și faptul că noul șef al Centrului de Copii și Juniori al FC Bihor este Florin Fărcaș, fost jucător și antrenor la clubul orădean. „Sunt onorat de ceea ce mi s-a propus de către clubul FC Bihor și implicit patronul echipei, putem spune, domnul Mihai Giurgiu. Am avut o discuție cu el de aproximativ două ore și am căzut de comun acord să preiau Centrul de Copii și Juniori pentru a încerca în primul și în primul rând să ducem tradiția fotbalului bihorean acolo sus, unde este nevoie, pentru că eu spun că avem destui copii talentați și trebuie să avem grijă de acest lucru”, a declarat Florin Fărcaș, imediat după investirea în noua funcție.

Foto: Andrei PAȘCA

Pe aceeași temă