FC Argeș ridică numărul transferurilor la 11. Paul Szecui și Antonio Stan au semnat și ei cu echipa lui Nicolae Dică

FC Argeș ridică numărul transferurilor la 11.** Paul Szecui și Antonio Stan au semnat și ei cu echipa lui Nicolae Dică

FC Argeș a perfectat, miercuri, încă două transferuri și a ajuns la 11 jucători aduși în această vară pentru noul sezon al Ligii 2. Ambii fotbaliști au plecat cu echipa în cantonamentul de la Valea Iașului, l-au convins pe Nicolae Dică de faptul că merită păstrați în lot și acum au semnat contractele.

Este vorba despre mijlocașii Antonio Stan (19 ani, ex Unirea Bascov – foto, în stânga) și Paul Szecui (19 ani, ex FCSB II – foto, în dreapta), jucători care se pregătesc de aproape două săptămâni cu gruparea din Trivale. Stan a semnat pe un an, iar Szecui pe trei.

„Echipa din Trivale a ajuns la un acord cu mijlocașii Paul Szecui și Antonio Stan. Primul a semnat cu gruparea din Trivale pe 3 sezoane, iar cel de-al doilea pe 1 sezon.

Paul Szecui are 19 ani, este mijlocaș, poate evolua atât în centru cât și pe benzi și a făcut parte din lotul cu care Nicolae Dică a reușit în 2017 promovarea în Liga a II-a cu SCM Pitești. A fost transferat de FCSB, fiind dorit cu insistență de Dică care preluase banca tehnică a roș-albaștrilor. Datorită vârstei destul de fragede, Szecui a fost trimis să joace la satelitul vicecampioanei României, iar în sezonul trecut a fost împrumutat de roș-albaștri la Metaloglobus București.

Antonio Stan are 19 ani, este tot mijlocaș, iar în sezonul trecut a evoluat în Liga a III-a, la Unirea Bascov. Puștiul este fiul fostului fotbalist de la FC Argeș, Mircea Stan, care are în palmares 257 de meciuri în prima divizie, dintre care 106 în tricoul echipei din Trivale. Antonio a făcut junioratul la Centrul de Copii și Juniori Leonte Ianovschi și visează să-i calce pe urme tatălui său.

Aducerea lui Paul Szecui și Antonio Stan este benefică, întrucât în noul sezon competițional, cluburile de liga a doua sunt obligate de FRF să aibă în teren doi jucători născuți după 1 ianuarie 2000 și nu trei sub 21 de ani cum era până acum.

Clubul FC Argeș le transmite celor doi tradiționalul „Bun venit” și le dorește rezultate cât mai bune în tricoul alb-violet”, anunță FC Argeș într-un comunicat.

Cu FC Argeș, în cantonamentul de la Valea Iașului, se antrenează și mijlocașul Andrei Prepeliță.

Până acum, FC Argeș a mai semnat cu portarii Sebastian Iulian Agachi (împrumutat de la Viitorul, ex FC Pucioasa) și Răzvan Popa (Flacăra Horezu), fundașii Robert Dănescu, Denis Brînzan (ambii de la Pandurii), Nicolae Mușat și Vlad Motroc (ambii de la Daco-Getica), mijlocașii Angelo Cocian (Unirea Tășnad) și Răzvan Matiș (împrumutat de la Viitorul) și atacantul Andrei Blejdea (Pandurii).

Din lotul vechi, 12 jucători și-au prelungit contractul cu FC Argeș: Ionuț Năstăsie, Vasile Buhăescu, Ionuț Șerban, Dănuț Șerbănică, Andrei Panait, Cătălin Barbu, Costinel Tofan, Bogdan Vișa, Octavian Popescu, Dorinel Oancea, Alin Popa și Alin Buleică.

Pe aceeași temă