FC Argeș l-a împrumutat de la FCSB pe jucătorul pe care Gigi Becali anunța că nu vrea să-l mai vadă la prima echipă

Ajuns la 12 achiziții în această vară după ce a reușit promovarea în Liga 2, noul FC Argeș nu se oprește din transferat și a mai adus un jucător care să întărească compartimentul median, acolo unde antrenorul Iordan Eftimie are nemulțumiri după primele patru meciuri jucate în campionat.

Ultima noutate la FC Argeș este mijocașul Robert Grecu (19 ani), jucător care revine astfel la echipa piteșteană după ce Nicolae Dică l-a luat cu el la FCSB. De miercuri, Gregu ce pregătește cu lotul alb-violet și ar putea debuta sâmbătă la Timișoara, în meciul cu Ripensia.

Robert Grecu a evoluat și în sezonul trecut în Trivale, când echipa evolua în Liga 3 sub denumirea de SCM Pitești, însă, în vară, a plecat la FCSB, vicecampioana României. Cum jucătorul luat de antrenorul Nicolae Dică nu l-a impresionat pe finanțatorul Gigi Becali, acesta din urmă a anunțat să nu îl mai vadă în meciurile primei echipe pe tânărul mijlocaș. Astfel, s-a decis ca Grecu să fie împrumutat la FC Argeș.

Pe lângă Robert Grecu, antrenorul piteștenilor, Iordan Eftimie, își mai dorește încă un mijlocaș. „Sperăm ca și în aceste zile, pe ultima sută de metri, să mai aducem încă un jucător. Sper ca astăzi sau mâine să fie legitimat Robert Grecu. Este un jucător sub vârstă de care noi avem mare nevoie la momentul ăsta. Am încredere că jucătorii care au venit, dar și care vor mai veni, vor fi un plus pentru echipă. Sper ca rezultatele noastre să fie cât mai bune în viitor”, a anunțat Eftimie.

Robert Grecu a evoluat la FCSB în doar 55 de minute, pe durata a două meciuri. Cu Concordia Chiajna (2-1) a fost titular și a fost schimbat la pauză, iar cu Juventus București (2-1) a intrat în minutul 81. Evoluția sa din acest meci din urmă l-a determinat pe Becali să ceară staffului tehnic al echipei să nu-l mai vadă pe teren pe Grecu.

Ceilalți jucători aduși de FC Argeș după promovare sunt: portarii Octavian Popescu (ex CS Mioveni) și Nicușor Grecu de la CSMS Iași, fundașii Cătălin Stan (ex FC Brașov), Cătălin Toriște (ex Viitorul Constanța) și Bogdan Vișa (ex CS Mioveni), mijlocașii Alin Popa (ex CS Mioveni), Antonio Cruceru (ex Viitorul Constanța), Cătălin Barbu (împrumut de la Școala de Fotbal Dănuț Coman), Radu Bârzan de la CS U Craiova și atacantul Andrei Nilă, care în sezonul trecut a evoluat la CS Mioveni. Acestora li se alătură și Raul Costin (ex Concordia Chiajna) și Vasile Buhăescu (ex Juventus București).

Pe aceeași temă