FC Argeș e pornită pe fapte mari! Echipa lui Nicolae Dică a făcut al patrulea transfer, un jucător de la Viitorul: „Poate deveni om de bază”

FC Argeș e cea mai activă echipă din Liga 2 în acest moment în privința transferurilor pentru noul sezon. Odată ce a bătut palma cu Nicolae Dică, clubul piteștean a și început achizițiile. De la Pandurii Târgu Jiu au fost aduși Denis Brînzan (22 de ani), Andrei Blejdea (22 de ani) și Robert Dănescu (18 ani), care au semnat marți, în timp ce astăzi, joi, s-a perfectat transferul portarului Sebastian Iulian Agachi (18 ani).

Goalkeeperul din Republica Moldova aparține de Viitorul, club de la care a fost împrumutat pentru un sezon, iar în campionatul recent încheiat a evoluat la FC Aninoasa, în Liga 3.

FC Argeș anunță că Agachi ar putea fi titular în poartă în noua ediție a Ligii 2, având în vedere necesitatea de a folosi în primul „11” doi jucători sub 20 de ani.

„După ce acum câteva zile FC Argeș a reușit să-i legitimeze pe Denis Brînzan, Andrei Blejdea și Robert Dănescu, toți trei de la Pandurii Târgu Jiu, clubul nostru a mai reușit astăzi încă un transfer. Portarul Sebastian Iulian Agachi este cea de-a patra achiziție din această perioadă precompetițională a echipei manageriate de Nicolae Dică.

Fotbalistul este născut pe 25 septembrie 2000, în Republica Moldova, iar în sezonul trecut a evoluat sub formă de împrumut la FC Pucioasa, formație care activează în Liga a III-a. Agachi aparține de Viitorul Constanța și a fost împrumutat pentru un sezon la Pitești. Sebastian este un portar cu talie, având 182 cm înălțime. Noua achiziție a grupării din Trivale este un jucător de mare perspectivă, puștiul cochetând deja cu loturile naționale ale Republicii Moldova. În 2017, Sebastian a bifat 3 selecții la Naționala Moldovei Under 18 și 2 partide la Naționala Moldovei Under 19.

Agachi poate deveni om de bază în echipa lui Nicolae Dică având în vedere că în noul sezon competițional echipele de liga a doua sunt obligate de regulament să folosească încă din primul minut doi jucători sub 20 de ani, născuți după 1 ianuarie 2000.
Clubul FC Argeș îi transmite lui Sebastian Iulian Agachi un „Bun venit” și îi dorește evoluții cât mai bune în tricoul alb-violet.”
, a anunțat FC Argeș pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE și:

OFICIAL | Nicolae Dică, manager general la FC Argeș: „Obiectivul este promovarea în Liga 1”

Primele achiziții la FC Argeș după numirea lui Nicolae Dică! Cei trei jucători vin de la o colegă de campionat

VIDEO | Nicolae Dică, prezentat oficial la FC Argeș! Fostul antrenor al FCSB și-a intrat în drepturi: „Am decis cu inima”. Motivul pentru care s-a întâlnit cu suporterii

Pe aceeași temă