Farul sfidează problemele: a transferat 4 jucători

21 Jul. 2012, 12:13 Bursa transferurilor
Farul sfidează problemele:** a transferat 4 jucători

În ciuda faptului că se confruntă cu probleme grave financiare, FC Farul a reușit, cu sprijinul noului finanțator, Marian Diaconescu, să achiziționeze noi jucători, care promit să îmbunătățească șansele „marinarilor” de câștig în sezonul ce va urma.

„Am efectuat câteva achiziții noi: Andrei Țabără (Gloria Buzău)(foto, în centru) s-a alăturat echipei de curând, Andrei Întuneric (FCM Bacău), care sper să ne aducă o rază de soare în meciuri, Daniel Popa (FC Slatina) este, de asemenea, o nouă achiziție, și nu în ultimul rând, Sorin Chițu (Săgeata Năvodari). Cu acest lot vom face tot posibilul pentru a mulțumi pe toată lumea de jocul Farului”, a declarat antrenorul FC Farul, Ion Barbu.

Astfel, performanța echipei fanion a Dobrogei se așteaptă să crească în următorul sezon, iar Ion Barbu este cum a fost mereu: optimist, și cu fruntea sus.

Acesta demarează în fiecare zi câte două antrenamente, are în plan meciuri amicale, dar și un cantonament.
„Speram să mai facem și alte achiziții, dar prefer să fac public numele jucătorilor de abia după ce îi vom obține. Antrenamentele decurg bine, spre foarte bine. Săptămâna aceasta, am efectuat câte două antrenamente în fiecare zi. La Constanța vom rămâne încă 4 – 5 zile, după care urmează cantonamentul la Predeal, unde vom desfășura și câteva meciuri amicale, iar decursul săptămânilor următoare, ne dorim să organizăm două meciuri amicale, cu Delta Tulcea și Callatis Mangalia. Nu știu încă data exactă a acestora, dar cu siguranță le vom stabili curând”, ne-a mai spus, antrenorul FC Farul, Ion Barbu.

Sursa: Cuget Liber

21 Jul. 2012, 12:13 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă