Farul merge pe mâna „vechii gărzi”

04 Aug. 2009, 13:17 Bursa transferurilor
Farul merge pe mâna

 

Unul dintre jucătorii care ar putea avea o contribuție majoră la revenirea Farului în Liga I este mijlocașul Vasilică Cristocea, pe care antrenorul Marius Șumudică l-a titularizat în două dintre cele trei amicale susținute în cantonamentul din Italia.

 

În vară, Vasilică Cristocea s-a întors la echipa care l-a lansat în fotbalul mare: FC Farul. După ce a evoluat cu Steaua în Liga Campionilor, dar a și retrogradat, cu Ceahlăul Piatra Neamț, fotbalistul constănțean se plafonase la Steaua II, unde stătea pentru salariul foarte bun oferit de patronul Becali. Revenirea la Farul ar putea să-i relanseze cariera lui Cristocea, iar an-trenorul Șumudică se pare că va merge pe mâna lui.

 

Tehnicianul constănțean l-a titularizat pe Cristocea în două dintre amicalele din Italia, 1-0 cu Luchesse și 2-1 cu AC Sangiovanesse, la ultimul test, colegi din linia mediană fiindu-i experimentații Rusmir și Ben Teekloh, dar și puștiul Cosmin Matei. Dealtfel, Șumudică este tentat ca, în bătălia pentru promovare, să se bazeze pe „garda veche”, alături de Bogdan Andone, jucătorul-antrenor secund, I. Barbu, Șchiopu sau Pașcovici fiind jucători cu multe prezențe în prima ligă.

 

În avanposturi, un singur fotbalist pare să fi luat avans în lupta pentru titularizare: Marius Ene, mai activ în fața porții decât Emil Nanu, ale cărui ratări din returul campionatului trecut i-au exasperat pe suporterii „marinarilor”.

 

Sursa: cugetliber.ro

04 Aug. 2009, 13:17 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă