Farul îl vrea pe ivorianul Yossouf Kone! „Sperăm să-l legitimăm”

23 Feb. 2012, 09:37 Bursa transferurilor
Farul îl vrea pe ivorianul Yossouf Kone!**

Președintele FC Farul, Marcel Lică, este optimist, în urma transferurilor efectuate, că echipa constănțeană își va atinge obiectivul la finele acestui campionat.

– Domnule președinte, ultimele două transferuri ale FC Farul sunt alți doi jucători cu nume, foștii steliști Sorin Paraschiv și Vali Badea. Au crescut astfel șansele de promovare ale echipei?
– Eu zic că da. Iar la cei doi jucători trebuie să-l adăugăm și pe George Curcă, un alt fotbalist cu experiență și nume. Întregind, cu aceștia, un lot altfel destul de tânăr, cred că avem șanse reale de a spera la un retur foarte bun și, de ce nu, de a obține promovarea în prima ligă.

– Am putea vedea la Farul și un fotbalist din Costa de Fildeș, mijlocașul central Yossouf Kone, care și-a făcut junioratul la Inter Milano, iar în ultimul timp a jucat în ligile inferioare din Italia?
– Da, și acest nume este pe lista Farului. Sperăm să-l legitimăm pe ultima sută de metri.

– Ce amicale mai dispută echipa până la începerea campionatului?
– La ora aceasta, avem o dată certă, sâmbătă, ora 12, la Mogoșoaia, unde se joacă partida cu Steaua. Pe lângă aceasta, am dori am dori să mai jucăm cel puțin două meciuri, având în vedere că s-a amânat startul returului cu o săptămână. Vom vedea săptămâna viitoare, în funcție de condițiile meteo și de starea terenurilor. Discutăm cu Oțelul Galați, Dunărea Călărași și Eolica Baia.

Sursa: Sport13

23 Feb. 2012, 09:37 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă