Farul a transferat șase fotbaliști și nu se oprește

Farul a transferat șase fotbaliști** și nu se oprește

În urma trialului de pe 18 ianuarie, FC Farul a oprit la pregătire 11 fotbaliști, cărora li s-a adăugat Valentin Apostol, venit de la Săgeata Năvodari în postura de jucător liber de contract.

Giani Nedelcu, patronul FC Farul, a declarat că, dintre cei 12, până acum au semnat șase jucători: Andrei Dăruială (fundaș dreapta, 20 de ani), Adrian Ghinea (fundaș central, 20 de ani), Sergiu Scărlătescu (mijlocaș dreapta, 25 de ani, foto), Daniel Stan (mijlocaș central, 21 de ani, fiul antrenorului Ilie Stan), Ionuț Florea (mijlocaș central, 25 de ani) și Valentin Apostol (mijlocaș central, 29 de ani).

Pe lângă aceștia, va semna zilele acestea și atacantul de 25 de ani Cristian Cristea, cu care Giani Nedelcu se întâlnește la București. Restul jucătorilor sunt Ciobanu, Puia, Paraschivoiu, Păiuș și M. Dan, a căror situație încă nu a fost stabilită.

„În cazul stoperului Daniel Ciobanu, așteptăm actele sale, de la Roman, iar cu portarul Claudiu Puia voi discuta când ajung eu la Constanța. În privința celor trei fotbaliști de la Viitorul, Paraschivoiu, Păiuș și Marian Dan, încă nu am luat o decizie, mai vedem”, a mai spus Giani Nedelcu. În același timp, FC Farul a renunțat la câțiva jucători din lotul folosit în turul campionatului (Tarek Amer, Ionuț Florea, Anton, Cristian Coconașu), iar Nicu Crețu este și el aproape de o despărțire de echipă.

Sursa: Ziua Constanța

Pe aceeași temă