Expiră înțelegerea cu Vizer! Trei fotbaliști de la FC Bihor, liberi de contract

Expiră înțelegerea cu Vizer!** Trei fotbaliști de la FC Bihor, liberi de contract

După încheierea sezonului fotbalistic 2012-2013, situația clubului FC Bihor este incertă, de vreme ce pe 15 iunie expiră înțelegerea cu grupul de firme Liberty, deținut de omul de afaceri Marius Vizer.

Cu toate că deocamdată cei din conducerea clubului se feresc să facă declarații tranșante pe această temă și spun că perspectivele de continuare sunt de 50-50%, șansele ca acest parteneriat să continue sunt minime, având în vedere rezultatele înregistrate de echipă în ultima perioadă.

După ce, în 2011, după primul sezon de parteneriat cu Vizer, sportivii au reușit promovarea în teren, dar nu au evoluat în liga I din cauza datoriilor istorice ale clubului, echipa a încercat, fără succes, redresarea. Deși inclusiv în cea mai recentă ediție de campionat dezideratul anunțat al clubului a fost promovarea, echipa a terminat sezonul abia pe locul 7.

Fără principalul finanțator, FC Bihor ar rămâne cu un singur jucător dintre cei care au evoluat în acest sezon, Florin Pop, care și el va fi greu de crezut că va rămâne, în condițiile în care bugetul clubului este auster. Astfel, conducerea ar fi nevoită să mizeze pe jucătorii de la Centrul de Copii și Juniori, echipa a doua, care însă nu ar face față competițiilor din liga a doua, iar cel mai probabil ar retrograda.

Pe de altă parte, trei jucători de la FC Bihor, Ciprian Vasilache, Ionuț Tîrnăcop și Florin Lazăr și-au și încheiat zilele acestea înțelegerile cu clubul „roș-albastru” și așteaptă să vadă care le va fi destinația ulterioară.

„M-am simțit bine la FC Bihor, cred că este singurul club care a fost cu salariile la zi. Și oamenii de aici sunt altfel. Ne pare rău că nu am reușit să ne îndeplinim obiectivul. Puteam mult mai mult. Orașul Oradea merită echipă în Liga I, la condițiile pe care le are. Din păcate am luat prea ușor unele goluri din faze fixe, ceea ce a făcut să pierdem anumite puncte care au contat mult în economia finală a clasamentului”, a declarat Ionuț Tîrnăcop, un jucător care a început bine campionatul la orădeni, în primele etape din retur fiind artizanul rezultatelor echipei orădene cu 4 pase de gol din 5 reușite ale orădenilor.

Sursa: eBihoreanul

Pe aceeași temă