EXCLUSIV | Steaua se și refuză! Au eșuat discuțiile dintre Lăcătuș și un atacant care a jucat la FCSB în ultimele două sezoane. Cu ce echipă din Liga 2 a semnat

EXCLUSIV | Steaua se și refuză!** Au eșuat discuțiile dintre Lăcătuș și un atacant care a jucat la FCSB în ultimele două sezoane. Cu ce echipă din Liga 2 a semnat

Campania de transferuri a Stelei este în plină desfășurare. După ce l-a transferat pe Marius Bâtfoi, informație prezentată ieri de ProSport, clubul de pe primul loc din liga a patra și-a îndreptat atenția către un alt atacant cu apariții în Liga 1. Informație prezentată de Steaua Liberă, unul dintre site-urile suporterilor steliști, vestea că Marius Lăcătuș și-l dorește pe Cristian Onțel a fost confirmată de fotbalistul de 19 ani, însă cu o completare.

Contactat de ProSport, Onțel a recunoscut faptul că a purtat discuții cu Steaua, însă a ales o altă variantă. „Am discutat cu domnul Lăcătuș și a rămas să mă gândesc, să îmi analizez și celelalte opțiuni. A venit o ofertă de la Sportul Snagov, din liga a doua, și am ales-o pe asta deocamdată. Le-am transmis că nu mă duc acum”, a spus fotbalistul care și-a reziliat contractul cu FCSB în vara anului 2018.

Cristian Onțel a fost unul dintre tinerii considerați a fi de perspectivă la clubul lui Becali. Are cinci apariții în Liga 1 în ultimele două sezoane pentru actuala vicecampioană a României, echipă pentru care a reușit să înscrie un gol în meciul cu ASA Târgu Mureș. În partea a doua a sezonului trecut a fost împrumutat la Academica Clinceni, echipă pentru care nu a reușit să înscrie. În prima parte a actualului campionat a fost în lotul echipei de Liga 3 Voința Turnu Măgurele, a treia clasată din Seria a 3-a.

Doi străini în probe la Forban

În primul stagiu de pregătire, cel pe care Steaua îl va desfășura la Forban, Ion Ion și Marius Lăcătuș vor analiza alte două potențiale ținte. Este vorba despre Federico Carone și despre Abdou Kasse Camara, fotbaliști veniți în probe de la AC Rivoli, din liga a patra italiană. Gazeta Sporturilor anunță că italianul (fundaș dreapta, 19 ani) și senegalezul (atacant, 22 de ani) sunt aproape de a semna înțelegeri cu Steaua București.

Articol scris de Cristian SCUTARIU

Pe aceeași temă