EXCLUSIV: Sg. Popovici a convins la Vaslui!

05 Feb. 2012, 18:28 Bursa transferurilor
EXCLUSIV:** Sg. Popovici a convins la Vaslui!

Aflat în pregătire cu Vasluiul, mijlocașul lateral a fost folosit cu prima ocazie de noul tehnician al moldovenilor, Augusto Inacio. Echipa lui Adrian Porumboiu a pierdut amicalul cu Hajduk Split la penalty-uri (scor 7-8), dar Sergiu Popovici (foto, stânga), produsul lui LPS Banatul, a avut o evoluție apreciată.

Sergiu Popovici are 18 ani și a mai jucat doar în eșaloanele inferioare. La seniori a bifat o prezență cu Fortuna Covaci în Liga a II-a, dar apoi a trecut la munca de jos și a promovat cu Flacăra Făget în Divizia C.

„Avem un precontract de exclusivitate semnat cu FC Vaslui, ne-am înțeles verbal. Actele sunt la ei, am vorbit cu domnul Porumboiu și e mulțumit de jucător. Am mai purtat discuții cu Poli Timișoara și Astra Ploiești, dar Vasluiul e cea mai bună variantă pentru Sergiu”, a declarat Marian Trăiculescu, președintele lui Flacăra Făget, pentru liga2.ro.

Timișenii vor primi o sumă pentru transfer, dar și o cotă dintr-o viitoare mutare a juniorului lugojean. Popovici are 1,80 și principala sa calitate e tehnica în regim de viteză, ceea ce-l face să pară un jucător mult mai matur. „E o mutare importantă pentru noi, să dăm un jucător de la Liga a III-a la o echipă ce se bate la titlu. A contat și faptul că e la lotul național. L-am fi dat la Poli, dar din păcate e doar în Liga a II-a acum”, a adăugat Trăiculescu.

Făgetul se află pe locul 11 în C5 și speră să se salveze de la retrogradare în acest sezon.

Articol de Cornel BIHOLARI

05 Feb. 2012, 18:28 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă