FOTO – VIDEO | Victorie grea cu SC Bacău: Săgeata a revenit în fruntea clasamentului

Săgeata Năvodari a revenit pe prima poziție a Ligii a II-a la fotbal, seria întâi, ca lider solitar, profitând de eșecul principalei contracandidate la promovare, ACS Academica Argeș, care a pierdut sâmbătă, scor 0-2, meciul din deplasare cu CF Brăila.  Ieri, în etapa a cincea, Săgeata s-a impus la Năvodari cu 2-1 în partida cu SC Bacău, acumulând 13 puncte și devansându-le pe podium pe Rapid CFR Suceava (11p) și Academica (10p).

Succesul cu echipa bacăuană a fost unul greu, gazdele impunându-se pe final. Săgeata a condus cu 1-0, după golul lui Vezan din minutul 19. Căpitanul năvodărenilor a executat un penalty obținut de Srdic, portarul advers a respins, dar Vezan a reușit să reia mingea în poartă. În minutul 57, SC Bacău a egalat, prin fostul atacant al Farului, Bogdan Rusu, care intrase pe teren doar cu un minut înainte. Cursa Săgeții pentru victorie s-a concretizat în minutul 79, când Ganea a punctat din careu.

Echipa gazdă (antrenor, Cătălin Anghel) a jucat cu: Albuț – Cârjă, Pătrașcu, R. Damian, Bruninho – Cervera, Stana – Gorovei (74 Eloy), Vezan (cpt.) (90 Bărbulescu), Cr. Ganea (84 Muzac) – Srdic. SC Bacău (antrenor, Cristi Popovici) a folosit fotbaliștii: Petrariu – Mihălăchioaie, Adăscăliței, Burcă, Sascău (80 Luncanu) – Taban, Cl. Tudor (82 L. Dumitriu) – Curiliuc (56 B. Rusu), Vraciu, Hurdubei (cpt.) – B. Ungureanu.

„Ne așteptam la o partidă grea, știind că schimbarea de antrenor îi va aduce un alt aer echipei oaspete. Îl cunosc pe Cristi Popovici, un tehnician care organizează bine jocul. Ar fi trebuit să marcăm mai mult în prima repriză, când ne-am creat câteva situații bune, am avut și vântul de partea noastră și am fost peste adversar”, a declarat Cătălin Anghel. „A fost un meci echilibrat, pe care și-a pus însă amprenta vântul. În partea secundă, Săgeata a ajuns sporadic la poarta noastră, diferența fiind făcută de acțiunea extraordinară a lui Ganea”, a spus și Cristi Popovici.

 

Sursa: Ziua Constanța
Foto de Alexandru RAITA
Video Litoral TV – Reporter NTV

Pe aceeași temă