EXCLUSIV! George Pușcaș a semnat cu Inter Milano

EXCLUSIV! George Pușcaș** a semnat cu Inter Milano

George Pușcaș, 17 ani, capitanul naționalei U17 și golgheterul acesteia a fost transferat astăzi la Inter Milano de la CF Liberty Oradea. Jucătorul a evoluat în ultimul sezon în Liga a II-a pentru FC Bihor, formație la care a fost împrumutat. Atacantul a mai fost dorit și de Arsenal, însă oferta și perspectivele de la Inter Milano au fost mai bune. În urmă cu exact o lună, jucătorul orădenilor a fost testat și de Olympique Lyon. Înțelegerea cu clubul italian va intra în vigoare de la 1 iulie, atunci când va începe următorul sezon fotbalistic.

Născut pe 8 aprilie 1996, George Pușcaș a fost însoțit în Italia, fiind minor, de părinți, agentul de jucători Pietro Chiodi, cel care a intermediat acordul dintre cele două părți, și de directorul sportiv al CF Liberty, Cătălin Sărmășan.

Pușcaș se va pregăti cu Primavera, echipa de tineret a lui Inter, începând cu 1 iulie 2013 și, în funcție de evoluția sa, FC Bihor va încasa mai mulți sau mai puțin bani.

„Faptul că un băiat de la Liberty a ajuns la Inter Milano nu numai că ne bucură, dar ne și motivează și ne obligă pe toți, cei care facem parte din proiectul Liberty. Personal sper să fie începutul unui drum frumos, atât pentru George Pușcaș, cât și pentru CF Liberty. Cu ocazia aceasta îi felicit pe antrenorii care au lucrat cu el de-a lungul timpului”, a declarat, pentru fcbihor.ro, Stelian Farcău, coordonatorul Academiei Liberty.

2 goluri a marcat în acest campionat George Pușcaș pentru FC Bihor

Articol scris de Alexandru ENCIU

Pe aceeași temă