Ex utistul Lazea și Tothăzan întăresc linia de mijloc sebișeană

Ex utistul Lazea și Tothăzan** întăresc linia de mijloc sebișeană

Național Sebiș și-a umplut golurile din centrul liniei mediane cu doi fotbaliști tineri, în care Adrian Abrudean are mare încredere. „Lazea și Tothăzan sunt ultimii jucători tineri sosiți în această vară la club și în care am mare încredere. Avem fotbaliști de mare potențial, care vor rămâne la Sebiș cel puțin doi ani de zile și în jurul cărora îmi propun să creez o echipă solidă”, a explicat antrenorul „alb-albaștrilor”.

Silvian Tothăzan are 22 de ani și vine de la Farul Constanța, formație cu care a evoluat în Liga a II-a. „Îmi place caracterul lui, e foarte muncitor și disciplinat tactic”, a spus tehnicianul grupării de pe malul Crișului Alb despre noul său elev.

Florin Lazea are deja două sezoane bune pe scena eșalonului secund în tricoul FC UTA-ei SA. Mijlocașul de 21 de ani a fost promovat de Adrian Falub în prima echipă și a fost unul dintre jucătorii Under 22 la care actualul tehnician al lui ASA Târgu Mureș a apelat mai tot timpul în meciurile oficiale.

„Închizătorul” aflat sub contract cu Atletico Arad a demarat pregătirile cu noua echipă fanion, însă nu a fost reținut în lot de Roland Nagy, care – în schimb – se bazează pe ex. „sebișeanul”, Marius Chindriș.

Un alt fotbalist tânăr pe care se bazează Abrudean și care-i lipsește mult în aceste moment este Ionuț Radu. „Jucăm desul de bine, ducem destule mingi în față, dar acolo ne lipsesște calitatea lui Radu. Luni va face un nou examen medical, sperăm să-l avem cât mai repede pe teren”,  a adăugat „Știli”.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă