Energeticianul și-a luat încă un atacant, în ultima zi de transferuri. Aparține de U Craiova și în prima parte a sezonului a jucat la Mioveni

Pe lângă Sandu Iovu (ex Știința Miroslava) și Nicolae Gunie (ex Luceafărul Oradea), Energeticianul și-a adus în ultima zi de transferuri încă un atacant, compartiment unde îi mai avea și pe golgheterul Vlad Rusu și Cosmin Ionică. Echipa de la Petroșani l-a legitimat pe Alexandru Popescu, un jucător de 21 de ani care în prima parte a sezonului a evoluat la CS Mioveni.

„E un jucător cu profil ofensiv. El ne-a marcat golul al doilea din meciul tur”, s-a rezumat să spună antrenorul George Zima despre ultima achiziție a Energeticianului. Într-adevăr, în cele 21 de meciuri disputate la CS Mioveni în prima parte a sezonului, Popescu marcase cinci goluri, printre ele unul fiind în victoria cu 2-1 împotriva Energeticianului.

În cariera sa, Alexandru Popescu, care este originar din Voineasa și a crescut la U Craiova, echipă pentru care a jucat două meciuri în Liga 1, a mai fost împrumutat în ultimii ani Sporting Turnu Măgurele, Academica Clinceni, iar în vara trecută fusese cedat la CS Mioveni. Argeșenii au renunțat în ultima clipă la el, după ce i-a adus în atac pe Andrei Hergheligiu și Simon Măzărache.

În primul meci oficial din 2019, înfrângerea în fața Universității Cluj (scor 0-2), Energeticianul a avut ca noutăți în lotul de 18 și următorii jucători: Teodor Axinte, Ismaël Guiti, Drilon Cenaj, Claudiu Petruș, Mihai Maxin, Alexandru Petruș, Cristian Dică și Remus Sandu.

Articol scris de Loredana JUGLEA

Pe aceeași temă