Empoli a dat 40.000 de euro pentru Himcinshi! Gherman și-a prelungit contractul

15 Dec. 2011, 15:25 Bursa transferurilor
Empoli a dat 40.000 de euro pentru Himcinshi!** Gherman și-a prelungit contractul

Vești bune pentru jucătorii Unirii Alba Iulia. Moș Crăciun nu ocolește divizionara secunda în pragul sărbătorilor, iar „alb-negrii” își vor primi o parte din restanțe.

Șefii grupării uniriste au primit astazi confirmarea bancară a intrării în cont a ratei de 40.000 de euro plătită de Empoli FC. 105.000 de euro trebuia să plătească italienii, incă din vară, pentru achiziționarea internaționalului de tineret albaiulian, Fabian Himcinshi (17 ani).

Restul datoriei urmează să fie eșalonată în alte două rate, în lunile februarie și aprilie 2012. „Empoli a plătit o primă rată de 40.000 de euro, bani din care vom achita jucătorilor rata contractuală pe luna octombrie și trei prime. E foarte important ca băieții să aibă bani de sărbători și nu în ultimul rând un moral bun pentru 2012, mai ales că ne așteaptă un retur dificil”, a declarat Mihai Dăscălescu, președintele executiv al Unirii Alba Iulia. De asemenea, albaiulienii vor achita memoriile celor trei ex-uniriștii: G. Ivan, Spătaru și Ad. Câmpeanu (în jur de 6500 euro).

Gherman, la Unirea până în 2013

Antrenorul Stelian Gherman și-a prelungit pentru încă un an și jumătate contractul său cu Unirea Alba Iulia, până în iunie 2013, după ce echipa sa a reușit să termine acest tur în plutonul fruntaș al ligii secunde, ocupând locul 6 în Seria Vest a Ligii a II-a.

„Am apreciat în primul rând evoluțiile echipei din acest tur. Gherman a avut rezultate foarte bune având în vedere condițiile, acesta preluând echipa cu o săptămână înainte de startul sezonului”, a precizat Dăscălescu. Altfel, reunirea lotului a fost stabilită pentru 16 ianuarie 2012.

22 de puncte a adunat Alba Iulia în tur

articol scris de Lucian DANCIU

15 Dec. 2011, 15:25 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă