Emil Dică și-a reziliat contractul cu CS Mioveni!

Emil Dică** și-a reziliat contractul cu CS Mioveni!

CS Mioveni a început anul 2013 cu o despăr­țire de unul dintre jucătorii săi de bază din tur, Emil Dică. Mijlocașul ofensiv al galben-ver­zilor și-a re­ziliat deja contractul cu gruparea din Mioveni, a­legând să joace în retur în străinătate.

Emil Dică a semnat în vară cu CS Mioveni pentru un an, cu condiția să poată pleca în iarnă de la echipă, dacă are o ofertă din străinătate. Cum a­ceas­ta a venit, Dică și-a reziliat contractul la începutul acestui an, lăsând în urma lui un gol în echipă. Acest gol însă se spe­ră a fi ocupat în retur de jucă­torii tineri din lot pe care Fla­vius Stoican îi are la dis­poziție.

„Singurul jucător despre care în momentul de față știm sigur ceva este Emil Dică. Aces­ta și-a reziliat deja contractul cu noi”, ne-a spus, ieri, preșe­din­te­le Consiliului Director al clu­bu­lui, Dumitru Olteanu.

La rân­dul lui, antrenorul Flavius Stoi­can a declarat referitor la ple­carea mijlocașului: „La Dică es­­te deja cert, va ple­ca. Și-a dorit să joace în stră­i­nătate și a reziliat contractul. Emil Dică este un fotbalist valo­ros, care putea să facă diferen­ța. Este o pierdere pe postul pe care el evolua, dar avem în lot jucători capabili să-l înlocuiască. Și mă refer aici la Biceanu, Po­pescu, Boboc. Este o pierdere, dar încercăm să ne descurcăm fără el”.

Cotigă vrea rezultate bune

Mihai Cotigă, unul dintre ju­că­torii care a fost folosit și în tu­rul campionatului, a declarat la re­venirea din vacanță că Mio­ve­niul va avea un retur destul de greu. „Sperăm să avem un retur cât mai bun. Promovarea este dificilă, dar nu este im­po­si­bilă. Ne-am propus să obținem rezultate cît mai bune. Va fi în­să un retur greu. Personal aș prefera ca de la anul Liga a do­ua să aibă doar o singură serie. Nu m-am îngrășat în a­ceas­tă va­canță, ba, din contră, am ve­nit cu câteva sute de gra­me în mi­­nus”, spunea fundașul dreap­ta al galben-verzilor.

Năstăsie se gândește la reconstrucție

Și mijlocașul Cosmin Năs­tă­sie are gînduri bune pentru re­tu­rul campionatului, care va în­cepe peste două luni. „A fost fru­­mos în vacanță, dar acum am ve­nit să ne pregătim bine pen­tru retur. Ne dorim să câști­găm cât mai multe meciuri. O­biectivul este să formăm o echi­pă com­pe­titivă, care să se ex­prime bi­ne în teren. De pro­movare cred că sîntem de­parte. Însă în fot­bal e posibil orice. Împortant es­te să fim interesați numai de ce facem noi”, a declarat și fostul mijlocaș al lui FC Argeș.

Azi, vizita medicală

Fotbaliștii Mioveniului vor e­fec­tua astăzi la Craiova vizita medicală. 24 de jucători au fost programați să fie consultați de medici, aceștia fiind fotbaliștii care au făcut parte din lot și în turul camionatului. Vizita este pro­gramată la ora 8.30, din Mio­veni urmând a se pleca la ora 6.30. Fotbaliștii vor fi însoțiți de medicul echipei, Viorel Nicola, de masorul Alexandru Filip și de unul dintre secunzii lui Fla­vius Stoican.

Răduță este accidentat

Atacantul Lucian Răduță a lip­­sit de la reunirea lotului de luni, de la Mioveni, iar după cum spunea antrenorul princi­pal al echipei, șansele ca el să prindă vreun meci în acest retur sunt foarte reduse. „Răduță e ac­ci­den­tat. Are probleme mai vechi. Pe 20 se operează și va fi dificil să ne bazăm pe el în a­cest retur. După operație ur­mea­ză re­cuperarea și reface­rea, iar a­ces­tea necesită timp”, a decla­rat Stoican.

Articol scris de Silviu MIHAI

Pe aceeași temă