Emil Dică a ajuns la Rapid!

Emil Dică** a ajuns la Rapid!

Emil Dică și-a găsit repede echipă după ce și-a reziliat la începutul acestui an contrac­tul cu CS Mioveni. Piteș­tea­nul a semnat deja o înțele­gere cu Rapid București și de ieri a ple­cat în cantonamentul giuleș­tenilor de la Marbella, din Spa­nia.

Dică este a doua achi­zi­ție a Rapidului, după Ștefan Mardare, în condițiile în care clu­bul se află în insolvență, iar foarte mulți ju­că­tori au plecat în această iarnă. Mijlo­ca­șul piteștean, care are 30 de ani, re­vi­ne ast­fel du­pă 3 ani și jumătate în Giulești, în a­ceastă perioadă evoluând la CFR Cluj, Xanthi, Astana și CS Mio­veni. El a mar­cat 3 goluri pentru Ra­pid în 71 de me­ciuri jucate între 2005 și 2009. Mijlocașul a câștigat și trei tro­fee în Giulești, două Cupe (2006, 2007) și Su­per­cupa României (2007). La Mio­veni, Dică ve­­nise în va­ră, după ce termi­na­se contractul cu Astana.

În turul campio­na­­tului, fostul alb-vi­olet a ju­cat în ma­jo­ritatea meciurilor gal­ben-verzilor, fiind chiar golgheterul echipei, cu 3 reu­șite.

Articol scris de Silviu Mihai

Pe aceeași temă