Echipa lui Nicolae Dică a început campania de achiziții. „Vreau să pregătim încă de pe acum lotul pentru Liga a 2-a”

Cu gândul deja la viitoarea ediție de campionat, a Ligii a 2-a, deoarece în acest sezon doar un cataclism îi mai poate opri să câștige Seria a 3-a a Ligii 3 și să promoveze, SCM Pitești a început din această pauză de iarnă să își întărească lotul. Echipa antrenată de Nicolae Dică a bifat la începutul acestei săptămâni prima achiziție, conform paginii de Facebook a SCM.

Liderul Seriei a 3-a a Ligii 3 a ajuns la un acord cu Cosmin Căpățînă (23 ani), mijlocaș care în turul campionatului a evoluat la FCM Alexandria, colega de serie a alb-violeților. Caracaleanul vine la SCM Pitești din postura de jucător liber de contract și a semnat până în vară, cu drept de prelungire.

„Este un fotbalist bun pe care l-am urmărit mai mult timp. Am primit referințe bune despre el de la antrenorii cu care a lucrat. Poate evolua atât ca mijlocaș, dar și ca atacant. Poate fi folosit atât în linia mediană, cât și în compartimentul ofensiv. Sunt sigur că ne poate ajuta foarte mult în returul campionatului. Prin aducerea lui cred că am rezolvat o parte din problemele pe care le aveam. Va crea concurență și va da mai multă consistență jocului nostru. Vreau să pregătim încă de pe acum lotul pentru Liga a 2-a. Nu va fi ultimul transfer pe care îl vom face în această iarnă. Mai am nevoie de maximum unu – doi jucători pentru a întări echipa așa cum îmi doresc eu”, a declarat Nicolae Dică.

Cosmin Căpățînă a mai evoluat până acum la FC Caracal și FC Olt Slatina, la aceasta din urmă debutând în Liga 2.

În acest sezon al Ligii 3, Cosmin Căpățînă a înscris de 3 ori.

Pe aceeași temă