Cu trei puncte la „masa verde” în buzunar, CS Mioveni a jucat un ultim amical în timp ce colegele de campionat evoluat în prima etapă din 2018. Argeșenii s-au impus la limită

Marius ANGHEL 25 Feb. 2018, 11:10 Pregătiri, amicale

CS Mioveni nu a jucat sâmbătă în campionat, în prima etapă din 2018 a Ligii 2, însă s-a ales, totuși, cu trei puncte la „masa verde”, profitând de excluderea Olimpiei Satu Mare, adversar pe care ar fi trebuit să îl întâlnească în deplasare. Argeșenii au făcut astfel 30 de puncte și s-au menținut pe locul 9, apropiindu-se însă la un punct de ASA Târgu Mureș, care s-a retras din competiție.

Echipa antrenată de Laurențiu Roșu nu a stat însă degeaba în acest weekend. În timp ce colegele de campionat jucau meciuri oficiale, CS Mioveni a avut programat un ultim amical în această iarnă. Desfășurat pe stadionul Orășenesc din Mioveni, testul cu FCM Alexandria, a doua clasată din Seria a 3-a a Ligii 3, a fost câștigat la limită, scor 1-0.

Unicul gol al partidei amicale a fost marcat de Cosmin Năstăsie, pe finalul primei reprize, după o pasă venită de la brazilianul Roberto Ayza.

CS Mioveni a început partida în următoarea formulă: Sima – Tirică, Gherghe, Fl. Ilie, Ed. Stoica – Mîrzeanu, Andr. Neagoe – Rădescu, C. Năstăsie, Ayza – Seb. Ivan. Pe parcurs, Roșu i-a utilizat și pe ceilalți componenți ai lotului.

Acesta a fost al șaselea meci de pregătire disputat de CS Mioveni în această iarnă. Argeșenii au mai înregistrat următoarele rezultate: 3-1 cu Unirea Bascov, 7-0 cu Abatorul Slobozia, 3-1 cu CS Balotești, 0-2 cu Metalolobus București și 1-4 cu Chindia Târgoviște.

Primul meci oficial al echipei CS Mioveni în 2018 are loc în weekendul următor, pe teren propriu, cu UTA Arad, formație care ieri a pierdut la Șiria, 1-3 cu Academica Clinceni.

Foto: fb CS Mioveni

Marius ANGHEL 25 Feb. 2018, 11:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă