După transferul lui Năstăsie, CS Mioveni e dispusă să-i dea jucători lui FC Argeș

Publicat: 13 Jan. 2012, 15:01 Actualizat: 13 Jan. 2012, 15:09 Bursa transferurilor
După transferul lui Năstăsie,  CS Mioveni e dispusă să-i dea jucători lui FC Argeș

CS Mioveni a reușit să îl transfere ieri, de la FC Argeș, pe mijlocașul Cosmin Năstăsie. Fotbalistul va evolua la echipa din Mioveni în următorul an și jumătate, iar președintele Consiliului Director al galben-verzilor, Dumitru Olteanu, și-a exprimat încrederea că fotbalistul va fi unul foarte folositor pentru echipă în partea secundă a campionatului.

„Suntem foarte fericiți că am reușit să cădem la o înțelegere cu Cosmin Năstăsie, acesta fiind unul dintre jucătorii pe care ni i-am dorit foarte mult în această perioadă. Am reușit să ajungem la un acord cu el și acesta a semnat un contract cu echipa noastră pe o perioadă de un an și jumătate. Există o clauză în contract, în care acesta va fi renegociat în cazul în care echipa nu va reuși evitarea retrogradării, iar această clauză se va activa în vară. Năstăsie este un jucător foarte valoros și este un mijlocaș de 27 de ani și cu siguranță mai are multe de spus pe prima scenă a fotbalului nostru și tocmai de aceea spun că și pentru el este un motiv de bucurie acest transfer”, a declarat Dumitru Olteanu, președintele Consiliului Director al echipei CS Mioveni.

Sunt șanse să ajungă jucători și la FC Argeș

Oficialul echipei din Mioveni a punctat că sunt șanse destul de importante ca și anumiți jucători ai echipei CS Mioveni să ajungă la FC Argeș. „Am vorbit în aceste zile cu Cătălin Barbu și deja l-am anunțat că sunt șanse mari să trimitem și noi câțiva jucători la FC Argeș. În aceste zile, antrenorul nostru se va decide asupra jucătorilor ce vor rămâne la echipă și cei care vor pleca. Am stabilit deja ca fotaliștii care nu se vor mai încadra la cerințele clubului nostru să plece la alte echipe, iar FC Argeș va avea întâietate la acești jucători. Încercăm o colaborare cât mai bună și până la urmă fiecare dintre noi, atât CS Mioveni cât și FC Argeș, ne dorim îndeplinirea obiectivelor pentru acest sezon competițional”, a mai spus Dumitru Olteanu.

Sursa: Ziarul Top

Publicat: 13 Jan. 2012, 15:01 Actualizat: 13 Jan. 2012, 15:09 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă