După Tomozei, CS Mioveni s-a despărțit de încă un jucător. Era al treilea golgheter al echipei

După Tomozei, CS Mioveni s-a despărțit de încă un jucător.** Era al treilea golgheter al echipei

CS Mioveni s-a despărțit deja de primii doi jucători după ce a încheiat ultima ediție a campionatului Ligii 2 pe locul 4. După ce nu i-a mai prelungit contractul fundașului Marius Tomozei (26 de ani), subiect despre care Liga2.ro a scris săptămâna trecută, conducerea clubului argeșean a renunțat și la serviciile atacantului Marius Staicu (29 de ani), anunță Curierul zilei. Ambilor jucători le expira contractele la finalul acestei luni, însă niciunuia nu i s-a propus prelungirea.

Marius Tomozei și-a făcut apariția pe teren în acest sezon în doar 12 partide, evoluând 872 minute, în toate jocurile fiind titular, însă în opt dintre ele fiind înlocuit. „Din punctul meu de vedere, a fost un an frumos cu Alex Pelici pe bancă. Îmi pare rău că nu am reușit să promovăm. Cât am fost apt, am jucat. Nu am evoluat în ultimele trei partide din cauza unei întinderi, am stat și m-am refăcut complet”, a spus, pentru Liga2.ro, Tomozei.

În schimb, atacantul Marius Staicu a jucat mai mult în acest sezon, în 21 de partide, dintre care în 11 a fost titular, iar în 9 a fost înlocuit. Timișoreanul a înscris de 5 ori pentru fosta echipă a lui Alexandru Pelici, antrenor sub comanda căruia a dat cel mai bun randament în cariera sa.

Cu cele 5 reușite ale sale, Marius Staicu era al treilea marcator al Mioveniului în sezonul recent încheiat, după Cosmin Năstăsie (9 goluri) și Roberto Ayza (7 goluri).

Pe lângă Tomozei și Staicu, CS Mioveni se va mai despărți în următoarea perioadă și de alți jucători.

Pe aceeași temă