După mijlocașul de la Botoșani, Foresta vrea un fundaș de la altă echipă din Liga 1. „Suntem în discuții avansate”

În condițiile în care italianul Alessandro Masella este accidentat, iar apărarea oricum n-a fost punctul forte al Forestei în turul campionatului, oficialii grupării sucevene încearcă zilele acestea să completeze lotul de jucători cu încă unul sau doi fundași centrali, capabili să le facă concurență lui Daniel Lung și Alin Mutu.

„Suntem în discuții avansate cu Lucian George Asanache, de la Concordia Chiajna, o variantă pe care o luăm în calcul fiind și înregimentarea lui Alexandru George Ghiță, de la FC Voluntari. Avem mare nevoie de întăriri în centrul apărării și sperăm ca jucătorii pe care ni-i dorim să ajungă cât mai curând sub comanda lui Cristi Popovici”, a declarat Andrei Ciutac, președintele Consiliului de Administrație al Forestei.

În vârstă de 22 de ani, Asanache (foto) a strâns trei prezențe în acest sezon al Ligii 1 în tricoul Concordiei Chiajna. Până a ajunge la gruparea ilfoveană, Asanache a mai evoluat pentru Dunărea Galați, Fortuna Poiana Câmpina, Oțelul Galați și Delta Dobrogea Tulcea. În ce-l privește pe Ghiță (24 de ani), acesta a fost utilizat cu precădere la echipa a doua a celor de la FC Voluntari, care activează în Seria a 3-a a Ligii a 3-a.

Foresta s-a pus de acord în urmă cu două zile și cu FC Botoșani, pentru împrumutul pe Areni al tânărului mijlocaș Alexandru Corban, în vârstă de doar 19 ani. Corban are avantajul că a lucrat la SC Bacău cu antrenorul Cristi Popovici, situație în care se află alți opt fotbaliști care activează în prezent la gruparea suceveană, este vorba de Dudu Drugă, Alessandro Masella, Ionuț Mihălăchioaie, Lucian Dumitriu, Bogdan Rusu, Cornel Căinari, Cătălin Vraciu și Robert Grumezescu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă