După Dică, Mioveniul așteaptă și semnătura lui Ciprian Tănasă

25 Aug. 2012, 13:14 Bursa transferurilor

Mijlocașul Emil Dică a devenit, de astăzi, ju­cătorul lui CS Mioveni cu acte în regulă, semnând un contract valabil un an. Piteșteanul s-a pregătit cu gal­ben-verzii de aproape în ulti­me­le săptămâni și a venit liber de contract de la Astana, din Ka­zahstan, acolo unde a jucat de la începutul acestui an.

„Emil Dică a semnat cu noi pe un an. Este jucătorul Miove­ni­u­lui. A semnat actele, iar acum aș­teptăm car­tea verde. Ne tre­bu­ia un jucător la mijlocul te­re­nului de profilul lui. Am avut mai multe variante și cred că am a­les ce trebuie. Alături de jucătorii tineri de pe benzi și de colegul cu care va fi la centrul terenului, sper să a­ducă o claritate jo­cu­lui”, ne-a spus președintele Con­siliului Di­rector al CS Mioveni, Dumitru Olteanu.

Dică a fost format la FC Ar­geș și, în afară de alb-violeți, a mai evoluat în Liga I pentru Ra­pid și CFR Cluj. În vara anului tre­cut, mijlocașul s-a transferat în Grecia, la Xan­thi, după care în iarnă a semnat cu kazacii de la Astana, antrenați atunci de Oleg Protasov. Fot­ba­listul a mai fost curtat în această vară și de UTA, însă până la urmă a ales Mioveniul, echipă cu care s-a mai aflat în discuții și acum un an, înainte de a pleca în străinătate.

„Începem pe 1 septembrie”

Vestea că debutul turului nu se va a­mâ­na a fost bine primită și de ceilalți oficiali ai clu­bului CS Mioveni. Ieri, președintele Con­siliului Director, Dumitru Olteanu, spu­nea: „Am aflat și noi că returul nu se a­mână. Începem pe 1 septembrie…. E bine, pentru că altfel se complică totul, trebuia un alt program făcut… Bine că s-a ajuns la o înțelegere!”

Semnează și Tase?

Astăzi, s-ar putea definitiva și transferul lui Ciprian Tănasă, vârful de atac fiind și el la pre­gătire cu Mioveniul de două săptămâni. Deja, con­ducerea clu­bului a discutat cu ata­can­tul despre po­si­bi­litatea revenirii la e­chipă, în­să un răs­puns o­ficial este așteptat din partea jucăto­rului astăzi, du­pă antrenament.

Marți, în nocturnă, derbiul din Cupă

Federația Română de Fotbal a aprobat cererea cluburilor FC Argeș și CS Mioveni de a disputa meciul de Cupă în nocturnă. Astfel, derbiul local din această fază a competiției nu se va mai juca miercuri de la 17, fiind devansat o zi, pentru marți, de la ora 20.30, pe stadionul Nicolae Dobrin. Cele două cluburi au căzut de acord în această privință și pentru a le oferi jucătorilor propriilor echipe o zi în plus de pregătire, înaintea începerii campionatului.

Articol scris de Silviu MIHAI

Foto: Mediafax

25 Aug. 2012, 13:14 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă