După Buș, Dunărea Călărași l-ar putea pierde și pe golgheterul Valentin Alexandru. Atacantul e dorit de trei echipe din Liga 1

După Buș, Dunărea Călărași l-ar putea pierde și pe golgheterul Valentin Alexandru.** Atacantul e dorit de trei echipe din Liga 1

După ce l-a pierdut pe Laurențiu Buș, unul dintre cei mai buni jucători din prima parte a sezonului din Liga 2, ajuns la ASA Târgu Mureș, Dunărea Călărași s-ar putea despărți și de golgheterul echipei și al seriei. Valentin Alexandru, atacantul ce a marcat 15 goluri în aceast campionat și care este, alături de Marius Matei, în fruntea clasamentului golgheterilor Ligii 2, nu a rămas neobservat după acest parcurs excelent pe care l-a avut la echipa antrenată de Ionel Ganea. Vârful originar din Popești Leordeni e dorit de trei cluburi din Liga 1 și de două din Israel, scrie Sport Călărășean.

Pentru Valentin Alexandru cea mai bună ofertă este de la ASA Târgu Mureș, acolo unde ar putea juca din nou alături de Buș. Vicecampioana îl dorește pe atacantul liderului din Seria I, dar îl vrea în aceleași condiții cum l-a obținut și pe Laurențiu Buș. Golgheterul trebuie să-i convingă pe conducătorii clubului călărășean să-l lase liber de contract pentru a merge la Târgu Mureș, în Liga 1, fără a emite vreo pretenție materială.

Concordia Chiajna îl monitorizează de ceva timp pe Alexandru și îl vrea în lot pentru partea a doua a sezonului, dar de atacant este interesată și Petrolul Ploiești. Conform sursei citate, prahovenii l-ar dori pe golgheterul Dunării și în schimb l-ar oferi pe Valentin Lemnaru, un alt atacant ce se află într-o pasă nu prea bună. Ionel Ganea îl ție bine însă pe jucătorul originar din Lehliu Gara, pe care l-a transferat la „U” Cluj de la Pandurii și în mandatul căruia a dat multe goluri în Liga 1.

Pe lângă ASA, Concordia și Petrolul, Valentin Alexandru mai este dorit și de două echipe ce evolueaza în prima ligă din Israel.

15 goluri în 17 meciuri desfășurate în acest sezon pentru Dunărea Călărași are Valentin Alexandru. Atacantul este golgheterul întregii Ligi 2, alături de Marius Matei de la FC Brașov.

Foto: Cătălin NIȚU

Pe aceeași temă