După Burcea, FC Olt a mai semnat cu un jucător

09 Nov. 2011, 14:06 Bursa transferurilor
După Burcea,** FC Olt a mai semnat cu un jucător

FC Olt Slatina își întărește lotul. După ce mijlocașul Alin Burcea a semnat cu gruparea alb-vișinie, Nicușor Corneanu, jucător ce în sezonul trecut a evoluat la CSM, a ajuns la un acord cu formația pregătită de Dan Oprescu.

Mijlocașul la închidere Nicușor Corneanu a ajuns la un acord cu oficialii echipei FC Olt Slatina. Jucător cu experiență, acesta ar putea aduce un plus în lotul pregătit de Dan Oprescu. În sezonul trecut, Corneanu a evoluat la CSM Slatina, iar în ultima perioadă la o echipă din eșalonul al treilea din Norvegia.

Mijlocașul de 31 de ani a dat curs ofertei oficialilor clubului FC Olt, iar acesta ar putea chiar debuta în tricoul alb-vișiniu în meciul din deplasare cu Arieșul Turda.

„Nu am ales din punct de vedere financiar, ci sentimental. Am venit pentru nea Dan (antrenorul Dan Oprescu), știu că tot ce își propune reușește, ne-am înțeles la telefon, am venit pentru dânsul, pentru că vreau să-l ajut. Nu știu dacă voi juca cu Arieșul Turda, este decizia antrenorului. Pregătit sunt, am jucat în Norvegia, antrenorul mi-a dat un program de pregătire pe care l-am urmat, eu sper să joc, iar dacă o voi face să dau totul”, a declarat Corneanu.

„Cred în menținerea în Liga a II-a”

Mijlocașul la închidere Nicușor Corneanu este încrezător în șansele grupării FC Olt Slatina de a-și îndeplini obiectivul, menținerea în Liga a II-a.

„Sunt șanse, ați văzut cum arată clasamentul, diferența dintre ultimele clasate și echipele aflate la jumătatea clasamentului este foarte mică. Cu două, trei meciuri câștigate consecutiv urci pe locul șapte, opt. Eu sper să reușim, de fapt cred în menținerea în Liga a II-a, altfel nu mă întorceam în țară. Urmează meciul cu Arieșul Turda, unde ne gândim să luăm puncte, sperăm ca în cele trei jocuri câte au mai rămas de disputat să obținem maximum”, a mai precizat Corneanu.

Sursa: Gazeta Nouă

09 Nov. 2011, 14:06 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă