Dunărea pregătește transferurile pentru retur! Gălățenii și-au asigurat serviciile unui portar

Dunărea pregătește transferurile pentru retur!** Gălățenii și-au asigurat serviciile unui portar

Cei de la Dunărea Galați vor ca în returul ligii secunde echipa să aibă rezultate mult mai bune decât în tur, bilanțul din prima jumătate a campionatului plasându-i pe un modest loc 9. În consecință, se va încerca fortificarea lotului antrenant de Vali Stan, fiind demarate negocierile pentru mai multe transferuri.

Prima achiziție a fost deja perfectată, fiind vorba de portarul gălățean Bogdan Olaru, care a crescut la juniorii Oțelului, a jucat apoi la Politehnica Galați, iar în prima parte a campionatului ligii secunde la FC Maramureș Baia Mare.

Conform președintelului Auraș Brașoveanu, se mai doresc cel puțin alte trei transferuri. „Avem discuții avansate pentru alți trei jucători. Mai sunt și alte echipe care s-au arătat interesate de ei, de aceea așteptăm să le concretizăm înainte de a face public numele acestora”, a declarat Brașoveanu.

Reunirea lotului după vacanță este programată la începutul săptămânii viitoare, pe 14 ianuarie, în primele zile urmând să se facă vizita medicală în paralel cu antrenamente de reacomodare la efort.

Pe 4 februarie se intenționează începerea unui stagiu de pregătire centralizată la munte, cel mai probabil la Câmpulung Moldovenesc, iar la întoarcerea de la munte se dorește disputarea mai multor jocuri de verificare.

Articol scris de Marian Căpățînă

Pe aceeași temă