Dunărea a realizat al 5-lea transfer. Călărășenii au luat un jucător de la Juventus

Dunărea a realizat al 5-lea transfer.** Călărășenii au luat un jucător de la Juventus

Rămasă fără antrenor principal după ce Adrian Mihalcea a plecat la UTA și în așteptarea răspunsului din partea lui Adrian Iencsi, Dunărea Călărași a mai bifat în ultimele zile un transfer și i-a prelungit contractul încă unui jucător.

Conducerea echipei călărășene l-a convins pe Alexandru Roșca (19 ani), de la Juventus București, să vină pentru un an la Dunărea. Născut la Reghin pe 29 ianuarie 1998, Roșca poate evolua ca atacant sau mijlocaș stânga. A mai evoluat la FC Ardealul U19 Cluj, iar sezonul trecut a bifat 15 meciuri și un gol pentru echipa antrenată de Daniel Oprița.

„Roșca este un tânăr jucător de mare viitor. Are 19 ani, a făcut un sezon bun la Juventus și speră să aibă evoluții și mai bune la Călărași. Îi urez mult succes sub tricoul Dunării”, a declarat președintele Dunării, Bogdan Leu.

Altfel, Dunărea a ajuns la cinci noi achiziții. Până acum au mai fost achiziționați atacanții Gelu Velici (25 de ani, ex Național Sebiș) și Valentin Buhăcianu (23 de ani, ex Atletico Vaslui) și mijlocașii Andrei Pușcașu (27 de ani, ex Dacia Unirea Brăila) și Silviu Pană (25 de ani, ex Olimpia Satu Mare).

Danciu și-a prelungit contractul

Tot în weekend, Leu a ajuns la un acord cu Bogdan Danciu (20 de ani) pentru prelungirea contractului scadent în 2018. Mijlocașul a semnat cu Dunărea până în 2020. Anunțul a fost făcut de președintele Bogdan Leu, care a mai adăugat: „Bogdan este un fotbalist cu multe calități și sunt convins că în noul sezon va avea evoluții constant bune. Va continua să joace pentru echipa noastră până în 2020, alegând să-și prelungească contractul scadent anul viitor. Îi doresc mult success la Călărași”.

În sezonul recent încheiat, Danciu, care a venit la Dunărea de la Gloria Buzău, a evoluat în 25 de meciuri și a înscris 3 goluri.

Portarul Cezar Lungu și fundașul Florin Ibrian și-au prelungit și ei contractele cu Dunărea.

Pe aceeași temă